iPod1

Syndiker innhold
Oppdatert: 39 min 12 sek siden

Har du en slik lader må du bytte

fre, 13/06/2014 - 12:16

Apple har funnet ut at i svært sjeldne tilfeller så kan Apples 5W europeiske USB-strømforsyningsenhet bli overopphetet og utgjøre en sikkerhetsrisiko. Denne enheten kom med alle iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller som ble sendt ut mellom oktober 2009 og september 2012. Har du en slik, får du en ny av Apple helt gratis.

les mer

Slik fungerer Timelapse i iOS 8

man, 09/06/2014 - 09:43

Under WWDC har ikke Apple tid til å presentere alle nye funksjoner nøye og en av de som ikke fikk mye tid var Timelapse. I den nye kameraapplikasjonen er det nemlig mulighet for å ta timelapse.

Timelapse er en funksjon hvor iPhonen tar et stort antall bilder over en lang periode og deretter setter dette sammen til en film. Det finnes en rekke timelapse applikasjoner til iOS, men nå blir dette en integrert der av iOS 8.

les mer

Apple introduserer iOS 8

man, 02/06/2014 - 21:41

Som forventet presenterte Apple i dag neste versjon av iOS og mange nyheter ble presentert. Apple lover at iOS 8 gjør brukeropplevelsen enklere, raskere og mer intuitiv, blant annet med et iCloud-bildebibliotek, som gir deg enklere tilgang til bilder og videoer på alle enhetene dine. En helt ny helseapp gir deg god oversikt over helse- og treningsinformasjon på ett og samme sted.

Størst av alt er allikevel nyhetene for utviklere som nå får et nytt programmeringsspråk i fanget og massevis av nye APIer og muligheter. iOS 8 lansers til høsten og er helt gratis.

les mer

Norsk startup utfordrer Snapchat og Tinder

fre, 25/04/2014 - 12:33

Med et sosialt mediemarked som har eksplodert, kommer det en sjelden gang mobilapper som virkelig fanger folks oppmerksomhet og sprer seg over hele verden. Nå kan kanskje den neste store internasjonale appen komme fra lille Norge?

Blink er appen som tar sikte på å konkurrere med både Snapchat og Tinder. Ved å vise små, ekte «blink» fra livet, skal appen hjelpe brukerne til å komme i kontakt med mennesker de kanskje aldri har truffet tidligere. Blink er en hybrid mellom Snapchat og Tinder med en liten bit av Vine på toppen.

les mer

Apple oppdaterer iOS til 7.1.1

tir, 22/04/2014 - 20:39

Apple slapp i dag en oppdatering til iOS 7.1 som inneholder en rekke mindre feilrettinger, forbedringer og støtte for nye topp-nivå domener som .photo, .camera og .travel.

Oppdateringen retter noen feil med Bluetooth-tastaturer og TouchID som har plaget mange og denne oppdateringen anbefales installert av alle. Oppdateringen er som vanlig tilgjengelig gjennom iOS sin innebygde oppdateringsfunksjon eller iTunes.

les mer

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai