Apple streamer kveldens lansering live

Apple streamer kveldens lansering

Igjen ser det ut til at Apple vil streame kveldens produktlansering live på Apple TV. Observante lesere har allerede lagt merke til at Apple har dyttet ut en stream til deres Apple TV - et sikkert tegn på at kveldens produktlansering vil bli streamet live.

Apple liker ikke å være forutsigbare og holder oss dermed i spenning til siste stund når det gjelder stream av produktlanseringene sine. Ved iPhone 5S/C-lanseringen streamet Apple ikke lanseringen live, men i dag ser det ut til at Apple vil streame live - i hvert fall til alle med en Apple TV. Om streamen også vil være tilgjengelig på Apple nettsider live vites enda ikke, men tidligere har dette kommet opp rett før lanseringen starter.

Det forventes at Apple i kveld lanserer nye iPader og som minimum kommer med en lanseringsdato for Mavericks og Mac Pro. I tillegg kan vi vente oss nye og oppdaterte MacBook Pro-maskiner med Intels nyeste Haswell-prosessor.

Vi kan med andre ord se fram til flere timer med Apple-nyheter rett på TVen fra kl. 19:00. Vi holder deg oppdatert utover kvelden her på Mac1.no.

Oppdatering!
Apple streamer også presentasjonen LIVE på sine nettsider fra kl. 19:00.

Tags:
Ttigers bilde

Ttiger

Supert, kafi og noe godt kl. 19.00 :-)

iForfot

Ser ut som det blir å se livestream for oss uten Apple TV også!

http://www.apple.com/apple-events/october-2013/

splitz

Får ikke noe opp på min 2. gen AppleTV enda.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai