Chromecast ??

Chromecast ??

Innleggav abamilen » ons 23.07.2014 19:26

Har kjøpt meg Chromecast og tror jeg kanskje har kjøpt katta i sekken. For det første: Spurte butikken om dette var noe som er enkelt å innstalere. Jada, det er det sier de. Feil…. Det er ikke enkelt, og det viser seg nå ser det ut til, at det ikke fungerer med alle typer routere.Får meldingen på TV " klar til å caste " .. Ja, greit det, men hva gjør jeg for å starte. Det står det ingenting om. I tillegg,, jeg skal bruke denne til å vise egnne videoer og bilder fra min Mac og iPhone, men dette funker jo heller ikke… Noen som har erfaring med denne saken ?
medlem i 178 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav Grubasek » ons 23.07.2014 19:45

Hvis du bare skal bruke det med Mac og iPhone burde du kanskje ha kjøpt en Apple TV istedet.

Brukerens avatar
medlem i 154 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav abamilen » ons 23.07.2014 19:57

Hmmm. Det var jo et veldig hjelpsomt svar…
Noen andre ?
medlem i 178 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav Nikolay » ons 23.07.2014 20:05

Chromecast er for å vise youtube-videoer på TV, samt brukes med apper på Android som støtter det. Som f.eks. NRKs kommende TV-app. I tillegg kan du sende faner fra nettleseren Chrome til TV'n. Og det er egentlig det for nå.

Brukerens avatar
medlem i 123 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav Myrland » ons 23.07.2014 23:08

Til Mac bruker du Apple-TV. Gjorde samme tabbe som du. Nå har jeg solgt Chromecasten og anskaffet Apple-TV. Har nesten fått en "smart-tv".
medlem i 149 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav GeirHenriksen » tor 24.07.2014 0:30

Så fremt du har fått satt opp Chromecast til det trådløse nettet ditt så er det da bare å åpne opp f.eks Youtube på telefonen/nettbrettet ditt og så vil du få en liten ikon som du trykker på . Ser ut som en skjerm med noen få streker på i nedre venstre hjørne og etter di har valgt din "chromecast" og trykket play så kommer innholdet ditt opp på skjermen .

https://www.google.no/chrome/devices/chromecast/

EDIT - http://chromecast.wonderhowto.com/how-t ... t-0152828/ Les denne og se om dette kan hjelpe på eget innhold fra iPhone og bruk gjerne Google å søk litt så vil du nok finne masse gode tips :)
medlem i 136 måneder
 

Re: Chromecast ??

Innleggav Oddbjørn » tor 24.07.2014 18:37

Chromecast er definitivt ikke katta i sekken -- i tillegg til det som er nevnt over, kan du bruke Netflix direkte (veldig praktisk), og f.eks. bruke Plex: https://support.plex.tv/hc/en-us/articl ... or-Desktop. Her kan du kjøre Plex Media Server på PC/Mac/NAS, og styre den vha. Plex-applikasjonen fra iPad og/eller iPod.

Finnes også endel andre applikasjoner som støttes: https://www.google.no/chrome/devices/ch ... /apps.html. En Apple TV gir endel andre egenskaper, men til prisen synes jeg Chromecast definitivt er en bra kjøp.
medlem i 186 måneder
 


Returner til Annen maskinvare



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]