Genio + GoPhoto.it

Genio + GoPhoto.it

Innleggav mi94 » tor 31.07.2014 20:38

Hei!

Jeg har fått noe som kalles "Genio" og "GoPhoto.it" installert på macen min, som jeg ikke klarer å bli kvitt. Veldig irriterende, spesielt "GoPhoto.it" som uthever diverse ORD og legger til en en link på ordet.

Jeg har slettet "GoPhoto.it" fra safari-valg -> Tillegg, uten hell.

Har noen en enkel forklaring for å bli kvitt dette problemet?
medlem i 143 måneder
 

Re: Genio + GoPhoto.it

Innleggav MCSE » tor 31.07.2014 21:30

Du vil finne ut hvordan du fjerner dette søplet via linkene under. Om du sliter vil jeg anbefale deg å ta Mac'en din til et servicekontor / butikk.

PS: Hvis noe høres for godt ut til å være sant så er det det! Disse gutta (fra Israel) lurer folk i hytt og pine med "gratis sportsTV, film osv", denslags er ikke gratis og kommer aldri til å bli det.

Ikke følg instruksjonene med mindre du vet hva du driver med!
http://www.thesafemac.com/malicious-download-installs-genieo-and-gophoto-it-adware/

http://www.thesafemac.com/arg-genieo/


Lykke til..
medlem i 166 måneder
 

Re: Genio + GoPhoto.it

Innleggav Macca » tor 31.07.2014 21:39

En venn av meg hadde liknende problemer og brukte The Safe Mac's Adware Removal Tool, som skal kunne fjerne dette automatisk. Hvis du ikke ønsker å laste ned dette fordi du ikke stoler på hva dette verktøyet gjør, så kan du fjerne det manuelt ved bruk av denne guiden (The Safe Mac Adware Removal Guide). Her er linker direkte til de delene av guiden som omhandler fjerning av Genieo og GoPhoto.it.

Jeg har ikke testet hverken verktøyet eller guiden jeg linket til, så kan ikke gå 100 % god for det som står der, men det virker pålitelig, og kompisen min brukte som nevnt dette verktøyet (den første linken) med stort hell.

Lykke til!

Brukerens avatar
medlem i 236 måneder
 


Returner til MacBook Air



Hvem er i Forumene

Registrerte brukere: Google [Bot]