iTunes Match tilgjengelig for utviklere

iTunes Match 2

Apple sendte i går ut en e-post til amerikanske utviklere om at iTunes Match er tilgjengelig i beta-stadiet. De nevner også at beta-abonnentene vil få en gratis prøvetid på tre måneder, slik at de også får gleden av å bruke tjenesten i tolv måneder etter utgivelse, uten ekstra kostnader.

Videre anbefaler Apple brukerne til å ta backup av all lokal musikk i iTunes, samt musikken de legger til i iCloud. Dette av sikkerhetsmessige årsaker, skriver MacRumors.

iTunes Match

iTunes Match er en tjeneste som lagrer ditt hele musikkbiblioteket i iCloud, og som lar deg ha hele samlingen din «tilgjengelig overalt, når som helst, på enhver iPhone, iPad, iPod touch eller datamaskin», heter det fra Apple.

For 25 dollar i året – rundt 134 norske kroner – får du tilgang til Apples kommende musikktjeneste, som lagrer musikken din i «skyen». I praksis vil du ha tilgang til hele din musikksamling på de fleste Apple-produkter. I tillegg vil tjenesten la deg lytte til den musikken du har i din samling, som også allerede finnes i iTunes Store, via iCloud uten noen form for opplasting. Filene streames i 256 kbps, så kvaliteten er det lite å si på.

iTunes Match

Video

Fra iDownloadblog.

Fra Insanely Great Mac.

Både iTunes Match og iCloud er begynnelsen på Apples store satsing innenfor nettskylagring. Tjenestene er i første omgang tilgjengelig for utviklere, men er forventet å finne i endelig versjon i løpet av høstmånedene.

Per-Kristian

Må ha amerikansk kredittkort :( Funker ikke med gift cards

bhegnas bilde

bhegna

Noen som har klart å få dette. Funker som Per-Kristian ikke med gift card. Fungerer heller ikke med Norsk Paypal. Har meget lyst til å prøve.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai