Thunderbolt hub fra Belkin

Thunderbolt hub fra BelkinThunderbolt har nå blitt introdusert i nesten alle Mac-modeller og ekstra utstyret begynner sakte, men sikkert å dukke opp. I går kunne vi rapportere om ExpressBox 3T som gir din Mac tre ekstra PCIe-plasser over Thunderbolt.

I dag har Belkin vist fram en Thunderbolt hub som gir deg USB, Firewire og Ethernet over en Thunderbolt-kabel. Er dette hubben vi har ventet på?

Ved lanseringen av Apples nye Thunderbolt-skjerm var det mange som gjerne ville ha muligheten for å koble opp både Firewire, Ethernet og USB til skjermen over en og samme DisplayPort/Thunderbolt-kamera. Nå ser det snart ut til at du ikke trenger å kjøpe skjermen for å få denne muligheten.

Thunderbolt hub fra Belkin

Belkin viste nemlig i dag fram en Thunderbolt hub som gir deg tre USB-porter, en Firewire-port og en Gigabit Ethernet-port i en hub. Belkin sitt produkt er utformet som noe som ligner på en «dock» til din MacBook Pro og med en innebygd Thunderbolt hub med en rekke porter kan dette lett bli en favoritt blant mange Macer. Har du for eksempel en MacBook Air uten mange porter, vil du med en slik hub enkelt kunne utvide over en eneste Thunderbolt-kabel.

Thunderbolt hub fra Belkin

Belkin har kun vist denne fram på en Intel-messe og har ikke kommentert verken pris eller leveringstidspunkt. Dette er allikevel noe mange brukere har ventet på og vi hører nok snarlig fra Belkin hva gjelder tilgjengelighet.

Via Dailytech

petrus764s bilde

petrus764

Denne er opp til vurdering! Hadde den bare hatt USB3 i stedet for 2, burde være mulig mtp at TB bare er PCI-express og har mer enn nok båndbredde!

joakimulseths bilde

joakimulseth

Denne ser jo også pen ut ved siden av iMac foten også da! :)

devo

Den kunne lett hatt USB 3. Akkurat som enhver PCI Express-kapabel maskin støtter USB 3-kort

ddybings bilde

ddybing

Merkelig design. Portene ser jo helt stengt inne ut. De "finnene" kunne godt vært endel kortere.

admins bilde

admin

@PowermacG4

Den bærbare Macen din skal stå oppå - da er ikke designet veldig rart ;)

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Hadde håpet på denne med USB 3, men får vel vente på en av konkurentene da eller en oppgradering/nyere modell av enheten.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai