Nytt Gameloft-spill og salg på gamle

Nytt Gameloft-spill og salg på gamleGamloft ser ut til å ha relativt suksess med å utgi iOS-spill til Mac OS X i Mac App Store og i dag kom nok en tittel vi kjenner fra iOS til Mac. Spillet det er snakk om er Gamelofts GTA-klone Gangstar.

I tillegg har Gameloft denne helgen salg på flere av sine andre iOS-spill til Mac.

Gangstar ble introdusert som en GTA-klone på iOS i fjor og spillet har gjort det bra på både iPad og iPhone. Nå har Gameloft utvidet til Mac App Store og kanskje blir spillet like populært her? Skal vi dømme ut i fra grafikk og spillbarhet i forhold til GTA er Gameloft et godt stykke unna, men med en pris på kun NOK 35,- i App Store er det grei og enkel underholdning. En GTA-killer er det derimot ikke.

For å feire lanseringen av Gangstar til Mac App Store har Gameloft også redusert prisen til NOK 7,- på en rekke av sine andre spill til Mac.

Tilbudet gjelder kun denne helgen.

evvanns bilde

evvann

Koster 49kr.

Traktors bilde

Traktor

Det er mange spill som tilbyr "grei og enkelt underholdning" til en vesentlig lavere pris. Når det er snakk om en pris på 50 kr, forventer jeg litt mer. Du får ganske mange spill som gir deg "grei og enkelt underholdning" for de pengene.

AllFathers bilde

AllFather

horribel grafikk

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai