iPod Shuffle

Apple lanserte i dag som ventet en ny flashbasert iPod. Den nye iPoden har fått navnet iPod shuffle og har opptill 1GB lagringskapasitet. Prisen begynner på 849 kr og denne spillerene tror vi vil gi flashmarkedet stor konkurranse. Den nye iPod shuffle har vært ryktet i lang tid og ikveld kunne Steve Jobs foran en samlet "macmenighet" lansere en flashbasert iPod.

Liten, hvit og billig
Den nye iPoden er hvit, liten og billig. Med en startpris på 849 kr inkl. frakt for en 512MB versjon vil denne iPoden kunne gjøre et stort inntog i det store flashmarkedet, og øke Apples dominans på musikkmarkedet vesentlig. Den nye spilleren finnes i to versjoner. En med 512MB minne til 849 kr og en med 1GB minne til 1290 kr. Spillerene spiller MP3, WAV og AAC filer og støttes fullstendig av Apples iTunes. Flashspilleren spiller selvfølgelig også sanger kjøpt i Apples musikkbutikk, iTunes Music Store.

iPod shuffle har 12 timers batterilevetid, ingen skjerm, USB2 tilkobling og oppladbare batterier. iPod shuffle støttes av iTunes for både PC og Mac og leveres med hodetelefoner samt halssnor. iPod shuffle fungerer også som USB disk og du kan lagre opptill 1GB med data på den svært svært stilige spilleren. Vekten er ikke mer en 22 gram.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai