Apple oppdaterer Apple TV

Apple TVOppdateringene fra Apple fortsetter å strømme på og har du en Apple TV i stua ligger det en oppdatering klar til denne på Apples-servere.

Oppdateringen introduserer videostreaming fra iPhone/iPad over AirPlay, Photo Stream, en ny måte å se gjennom filmtrailere på og to nye «apps».

Oppdateringen er tilgjengelig via Apple TV sin innebygde oppdateringsfunksjon og er påkrevd for å få Photo Stream og videostreaming over AirPlay fra iOS 5 til å fungere. I tillegg til disse to funksjonene har Apple også introdusert to nye «apps» i Apple TVen. «National Hockey League» lar deg se NHL-kamper live og «Wall Street Journal Live» gir deg oppdaterte nyheter fra den annerkjente avisen. Disse to appsene har vi ikke fått sett om er tilgjengelig i den norske varianten av Apple TV, men den dukker opp på vår amerikanske konto.

Apple TV

Apple har også lagt opp tre nye slideshows av bilder med navnet photo wall, flip-up og shifting tiles. Oppdateringen finner du i Apple TVen.

Via Macrumors

Tags:

stigolsn

Finnes det en untethered jailbreak til den?

Jokers bilde

Joker

Lurer også på om det

peer89

Halo. skulle den ikke klar og oppdatere seg helv av seg selv uten og måtte koble til itunes? trykka på oppdater og nå står det bare itunes logen + ledning på tv`en :/ har seff ikke fått kjøpt meg kabel til macen enda !!!! noen som veit noe :P ?

96tir

Har oppdatert Apple TVen (2. genrasjon) til iOs 5. Det gikk helt greit frem til den var ferdig, nå står det bare et bilde av at man må koble til iTunes (det som står på nye iOs enheter uten iOs 5 når de er nye).
Hva skal jeg gjøre?

Sier takk på forhånd, regner med at det ikke bare er jeg som har fått dette problemet.

Hva gjør man for å fikse det???

terjthor

Jeg har oppdatert min appletv2 3 ganger nå. den er forsatt 4.3. og vil stadig vekk oppdatere. Noen som har et tips?

Med vennlig hilsen
Terje Thorsen

iLarsk

uuuupss... min er under oppdatering nå, så ikke disse problemene før nå :( krysser fingrene...

men omfg! NHL?!?! Seriøst? For norske kunder??

Undertows bilde

Undertow

Dette er så julekveld for et hockeyhode at jeg må ta meg en dram. NHL Gamecenter rett på ATV!!! Alle kamper og highlights tilgjengelig! Go Habs!

iLarsk

Undertow; yes! :) men kun med USA-konto.... ser også ut som man må ha nhl gamecenter-konto....

Undertows bilde

Undertow

iLarsk: Det stemmer, jeg har begge deler :)

iLarsk

Nice, tror jeg må skaffe gamecenter nå.... ser jo ut som de lagrer ALLE nhl kamper ? Samt lager et sammendrag av hver kamp?

bluecas

Jeg er også veldig glad i NHL, men hva innebærer NHL gamecenter? Vil det være gratis å streame dette?

PttrSlbrg

Ikke gratis nei. NHL Gamecenter fåes kjøpt på nhl.com, dvs. det er blocked for brukere i EU (Skandinavia ihvertfall pt.), men man kan f.eks. kjøre det via unblock-us.com

Spikydiss

Noen som kan bekrefte at man får NHL gamecenter på norsk konto?

Spikydiss

NHL Gamecenter er åpnet for eu, det er nytt i år ettersom ESPN ikke har avtale med de lengre

Undertows bilde

Undertow

Noen som kan bekrefte at man får NHL gamecenter på norsk konto?

Kan bekrefte at det fungerer med amerikansk iTunes-konto. På Apple TV får man tilgang til live hockey, arkiv med alle kamper som er spillt hittil i sesongen, recaps, condensed games og tabell. Jeg har forøvrig kjøpt min ATV i USA, uvisst om det utgjør en forskjell.

iLarsk

NHL virket ikke på AppleTV2 med norsk konto. Valget "forsvant" når jeg logget på med norsk itunes konto, og dukket opp igjen når jeg logget inn med USA-konto.

Fikk sett highlights fra kamper i går kveld ihvertfall.

NHL-gamecenter har jeg ikke erfaring med (foreløpig).

turimblar

Holder an litt og ser om det dukker opp en jailbreak; men venter maks et par måneder ;-)

Ikke så ofte jeg bruker funksjonene fra firecore.com
http://forum.firecore.com/topic/5559

Antar at med nye iOS 4.4 på AppleTV2, så kan man fyre opp en film i Quicktime på Macen, og så Airplay´e dette på AppleTV´n?
Anyone? :-)

PimpMyGran

Undertow? Må du skjule ip eller noe sånn for å få gamecenter til å virke på atv2?

macdykker

Fikk oppdatert greit, men oppdaga en ny funksjon på iphonen som var meget kjekk, det er airplay fra spotify til appletv.
Går det å gjøre fra macen?(spotify over airplay) har siste lion

mtws bilde

mtw

på MAcen kan du bruker Airfoil til å sende lyd fra Spotify (eller hvilket som helst program) til Airplay-kompatible enheter (som ATV)

http://www.rogueamoeba.com/airfoil/

Koster noen kr. men du kan laste ned en demo for å teste først.

Undertows bilde

Undertow

Undertow? Må du skjule ip eller noe sånn for å få gamecenter til å virke på atv2?

Hei, nei jeg kjører kun amerikansk iTunes-konto og det fungerer. Har ATV kjøpt i USA, vet som sagt ikke om det har noe å si.

Uggelfuggels bilde

Uggelfuggel

Hvor den er kjøpt har ikke noe å si. Er samme maskinen uansett hvor du kjøper fra, eneste forskjellen er ledningen som følger med. :)

96tir

Har oppdatert Apple TVen (2. genrasjon) til iOs 5. Det gikk helt greit frem til den var ferdig, nå står det bare et bilde av at man må koble til iTunes (det som står på nye iOs enheter uten iOs 5 når de er nye).
Hva skal jeg gjøre?

Sier takk på forhånd, regner med at det ikke bare er jeg som har fått dette problemet.

Hva gjør man for å fikse det???

Mopeta

Jeg gikk bare inn på innstillinger og endret til amrikansk itunes konto. Har ikke dette, men den switcher over til den amerikanske versjonen med NHL m.m. Så på highlight etc uten problemer. Vet ikke om man må ha amerikansk konto i tillegg til evt nhl gamecenter konto. Fikk heller ikke helt tak i hva dette kostet. www.nhl.com/appletv

Ludde83s bilde

Ludde83

Etter at jeg oppdaterte til versjon 4.4, så mista jeg alternativene movies, tv shows og det (som om jeg skulle hatt norsk konto på den) Jeg er logga på med med min amerikanske.
Jeg får ikke opp Netflix og det heller. Why not?

Knittan

Vet ikke om man må ha amerikansk konto i tillegg til evt nhl gamecenter konto. Fikk heller ikke helt tak i hva dette kostet. http://www.nhl.com/appletv

Linken ser ut til å være tilgang til et arkiv av gamle klassiske kamper m.m. Tror det er litt bråk rundt tvavtalen i EU ennå. Viasat sleit med å få vise de to kampene som gikk i globen under åpning av NHLsesongen 2011/2012. Jeg forsto at det var noe på gang, men ikke når evt noe skulle komme på plass.

Det er jo totalt nakent at vi i Europa ikke får se dette. Hele grunnen til at det er åpning i Europa hvert år er jo fordi NHL vil øke interessen for hockey og NHL uten for USA, og ser Europa som et viktig marked.

KristianN83

La oss kalle det "appene". En app (ikke en appS), flere apper.

Og jo, takk for artikkelen. Spretter nå ned i kjelleren for å oppdatere :-)

eirijo2

Min apple tv sier at den har nyeste programvaren ( 4.3 ) er vel 4.4 som er den nyeste versjonen. Har prøvd å resette apple tv flere ganger, men får kun opp 4.3 .... noen som har forslag til løsning ?
Jeg har ikke micro usb så går ikke lagt det inn på den måten ..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai