Dungeon Hunter: Alliance i Mac App Store

Dungeon HunterHvis du har en Playstation 3 har du kanskje hørt om, eller spilt, Dungeon Hunter: Alliance. Spillet er nå kommet til Mac og Mac App Store. Dungeon Hunter er er en action-RPG som du kan spille i flerspillermodus online eller lokalt. Spillet har vært populært på Playstation Store og er ett av få RPGer i Mac App Store per dags dato.

I Dungeon Hunter besøker du verdenen Gothicus og må kjempe mot monstrene der på egen hånd eller sammen med opptil 4 andre av dine venner. Hovedoppdraget, sideoppdragene og de utallige gjenstandene du kan samle, gir mange timer med spill i et gotisk univers som lett kan minne om World of Warcraft. Grafikken og spillbarheten er ikke helt i samme liga, men spillet koster kun NOK 105,- i Mac App Store og har ingen månedlige kostnader. Det er allikevel blant de bedre spillene vi har sett i Mac App Store hva gjelder grafikk.

Dungeon Hunter: Alliance i Mac App Store

Du kan enten spille spillet lokalt med dine egne venner, eller gå online og slå deg sammen med spillere online. Uavhengig om du spiller alene eller på nett, så finnes det 30 store brett du må komme deg gjennom og du kan utforske en rekke dungeons, landsbyer og skoger, deriblant steder som blir generert vilkårlig.

Dungeon Hunter: Alliance i Mac App Store

Dungeon Hunter: Alliance i Mac App Store

Dungeon Hunter: Alliance i Mac App Store

Trailer

Dungeon Hunter: Alliance koster NOK 105,- i Mac App Store og krever Intel Core 2 Duo med 1.86 GHz eller bedre, 2GB RAM og 600MB ledig plass.

djxfades bilde

djxfade

Blæ, det så forferdelig kjedelig ut. Når skal vi få skikkelige spill, som Skyrim? :(

lepew

Ja, Skyrim, Call of Duty, Battlefield hadde vært gøy. Men så langt synes det som om Mac plattformen holdes utenfor.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai