Årets Apple-julegaveideer

Årets julegaveguide fra AppleDet nærmer seg overraskende nok jul igjen og i den anledning har Apple og noen av Apples forhandlere som vanlig lagt ut sin «julegaveguide». Her plukker de ut noen produkter som de mener passer perfekt til julegaver - enten til deg selv eller andre.

FotoprodukterMange liker å gi Apples fotoprodukter i gaver og bilder, kalendere eller fotobøker er ofte slagere - spesielt hos foreldre og besteforeldre.

I år har Apple satt en frist på bestilling til 12. desember hvis du vil ha produktene innen 24. desember. Husk at Apple ofte leverer disse produktene med bud og reiser du tidlig på juleferie kan det være smart å bestille produktene der du skal.

Noen av julegavene Apple anbefaler

Du finner alle julegaveideene til Apple i Apples Julegaveguide. Skal du handle i Apple Store kan det også være lurt å vente på årets «Black Friday» - den eneste dagen det er salg i Apple Store. Det er ikke bekreftet når Apple skal arrangerer «Black Friday» i norske Apple Store, men normalt har dette vært i slutten av november/begynnelsen av desember.

Eplehusets julegaveguide

Den norske forhandleren Eplehuset vil selvsagt ikke være noe dårligere og har også satt opp sin egen julegaveguide.

  • Griffin Cinemaseat for iPad er et must hvis du har iPad, barn og skal kjøre langt i bil. En god julegave til deg selv som forenkler kjøreturen.
  • Eplehuset drar også fram Moods of Norways Grandpa Sleeve til MacBook som er et fargerikt sleeve til Apples bærbare.
  • Moods of Norway er ikke den eneste norske designeren som har fått plass i Eplehusets julegaveguide. Også Karianne Sæthers Moolight-produkter er nevnt. Dette er bærevesker i skinn og høy kvalitet.
  • Geneva Lab sine høytalere er lydproduktene Eplehuset anbefaler i år. Fungerer med iPod og iPhone og ser bra ut i stua.

Hva er dine Apple-relaterte julegave ideer?

wilhel1812

Jeg holder på å strikke meg iPad-sleeve til meg selv :)
bruker mønsteret her: http://cl.ly/Bylp

tror kanskje jeg legger det ut her hvis det blir bra :)

admins bilde

admin

Hehe - den var kul! Hjemmelagde gaver er jo enda bedre :)

Bumblebees bilde

Bumblebee

Kan man bestille flere produkter gjennom iPhoto, feks bok og kalender i samme ordre uten å få dobbelt opp med porto? Har kun bestilt ei enkel bok tidligere, og kan ikke huske jeg fikk spørsmål om å legge til flere produkter.

asmaroy45

Apple tv til salgs for 649 kr på netonnet.no nå.. :-)

kurkas bilde

kurka

Noen som har erfaring med Apples shopping event (http://store.apple.com/no/browse/holiday/shopping_event) og hva slags rabatter man kan forvente?

Jeg skal kjøpe meg en MBA så fort som mulig, men klarer kanskje å vente til fredag (pluss frakt) om jeg sparer en del kroner :)

jaknudsens bilde

jaknudsen

Jeg holder på å strikke meg iPad-sleeve til meg selv :)
bruker mønsteret her: http://cl.ly/Bylp

Wow! Men må du ikke bruke veldig mange garn i forskjellige grånyanser?

GL1

Noen som vet om Eplehuset vil ha tilbud på black Friday?

wilhel1812

Jeg holder på å strikke meg iPad-sleeve til meg selv :)
bruker mønsteret her: http://cl.ly/Bylp

Wow! Men må du ikke bruke veldig mange garn i forskjellige grånyanser?

Strikker med 4 forskjellige farger, blander f.eks. hvitt og 33% grå for å få ca 17% grå, slik at jeg totalt får 7 farger.

Tar lang tid, ja! Tviler på at jeg blir ferdig til jul for å si det sånn, jobber fremdeles med pannene deres :rolls eyes:

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai