Apples Black Friday-salg har startet

Apple salg

Som nevnt tidligere denne uka arrangerer Apple i dag sitt eneste salg i året. Dagen kalles «Black Friday» og er Apples største salg- og handledag hele året. Rabattene er sjeldent enorme, men i år kan du blant annet spare NOK 792,- på MacBook Air, MacBook Pro og iMac.

Apple har også redusert prisene på mange andre produkter - inkludert en rekke tredjepartsprodukter til Mac, iPhone og iPad. Sjekk oversikten over alle tilbudene her.

Apple er en smule pretansiøse når de i sin markedsføring hevder dette er «dagen vi har ventet på i 364 dager», men dagens «Black Friday» er den største (i antall produkter) vi kan minnes så lenge Apple har arrangert dette i Norge.

Rabattene er stort sett det samme som i fjor, men justert for en lavere dollarkurs. I år sparer du opptil NOK 792,- på en ny Mac, mens du i fjor sparte NOK 842,- på samme maskin. «Black Friday» varer til klokken 23:59 i kveld.

Apple-produkter

Til Macen

Til iPad/iPhone

Du finner også alle tilbudene hos Apple.

Husk Kickback.no

Som medlem på Mac1.no er du automatisk også medlem på Kickback.no. Hvis du handler hos Apple Store via Kickback.no får du 2% av kjøpssummen tilbake i tillegg til Apples «Black Friday» tilbud. Du kan logge inn med ditt vanlige i1-brukernavn og passord.

Du må gå inn til Apple Store via Kickback.no for å få din «kickback».

Traktors bilde

Traktor

Tror faktisk det går an å kombinere studenrabbat fra studenttorget og black friday, fikk mail fra dem, med det virker som om serveren deres er overbelastet.

tori0067

Har veldig lyst på

http://store.apple.com/no/product/TY115

og

http://store.apple.com/no/product/TN529

:D

™s bilde

er flere produkter der inne enn de på lista her. sparer 600 kroner i dag på ting jeg var i ferd med å kjøpe uansett. iPod touch, jawbone up, iKlip.

Sounande

@Traktor
Tror ikke det var mulig å bruke både studentrabatt og "Black Friday" tilbudet.
Når e gikk inn med linken fra studenttorget så sparte e bare ca. 35kr når eg så på iMac.

Vel ikke som det er viktig, nå som tilbudet er over :p

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai