BusyCal - alternativet til iCal

BusyCal - alternativet til iCalEtter oppdateringen til Lion har ikke alle vært like fornøyde med Apples retning hva gjelder iCal. Den populære kalenderen har fått et nytt grensesnitt i «skinn» som hates av mange, men viktigst - mange av funksjonene har blitt gjemt bort.

Det finnes heldigvis alternativer. Et av dem er gratis programmet Mozilla Thunderbird, men vil du ha noe som ligner på iCal er BusyCal valget.

Utseendemessig ligner BusyCal iCal-versjonen som fulgte med Snow Leopard. Du kjenner deg raskt igjen i grensesnittet. Man kan kanskje ikke si at det er vakkert, men det fungerer og det er slik de fleste kjenner seg igjen i en kalender.

BusyCal støtter det meste av kalendere, men er du en Exchange-bruker må du se etter andre kalendere. Ut av boksen fungerer BusyCal med iCloud, MobileMe, Google Calendar og iCal Server. BusyCal fungerer dermed greit opp i et miljø med iCal eller Google Calendar på Mac og iOS.

 BusyCal

Funksjonsmessig har vi ikke funnet noe vi savner i forhold til dagens iCal, men en rekke funksjoner vi gjerne skulle sett i Apples programvare. Deriblant muligheten for å sette opp gjentagende «To Do's». Med BusyCal kan du sette opp disse til å være gjentagende og dukke opp hver uke eller måned.

Liker du å fylle kalenderen din med informasjon er også BusyCal noe for deg. Den gir deg muligheten til å gi deg værmeldingen i ukeoversikten i kalenderen. Du kan også legge inn egne bilder i kalendere - f.eks. et juletre på juleaften, en bursdagsgave på bursdagen osv.

 BusyCal

 BusyCal

BusyCal er et godt alternativ til iCal hvis du ikke liker gratisprogrammet Thunderbird, men prisen på NOK 349,- vil nok kanskje avskrekke mange. Er møtebooking jobben din eller du virkelig savner noen av BusyCal sine funksjoner vil ikke prisen være noe å stusse over.

BusyCal koster NOK 349,- i Mac App Store, men du kan laste ned en 30-dagers prøveversjon fra BusyCals nettsider.

pushits bilde

pushit

Brukt BusyCal i ca. ett års tid. Den går iCal en høy gang.

MacFans

Prøv ut Zimbra Desktop. Meget bra og gratis.

DRIKS

Jeg liker at skjermdumpen i midten er tatt på bursdagen min. Thumbs up! Når det gjelder det nye grensesnittet kan det enkelt byttes ut: http://macnix.blogspot.com/2011/07/change-mac-os-x-107-lion-ical-skin-to.html

KBiPhones bilde

KBiPhone

Rett og slett tåpelig! 349 kroner for noe man ikke trenger? Skjønner det virkelig ikke. Gjentagende avtaler kan man da sette opp i iCal. Klarer meg lenge med iCal!

Nixos bilde

Nixo

Google Kalender fungerer utmerket. Apple-beregnede produkter, og iCal spesielt, er neppe bedre.

herrehennas bilde

herrehenna

Thunderbird er en mail replacer. Sunbird derimot er mozillas kalender...
Rett opp den linken

OKH

Har kjøpt den og dette ser ut slik jeg gjerne vil ha det..
Vil gjerne ha den på iPhone 4S, trudde det ordna seg automatisk…

Noen som kan hjelpe en luring i nød ? ?

quadra800s bilde

quadra800

Enda en grunn til å ikke "oppgradere" til Lion.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai