Slik kan en ny MacBook Pro se ut

Ny MacBook Pro

Ryktene om at Apple jobber med en tynnere MacBook Pro har fått kreative sjeler verden over til å lage såkalte «mockups» av hvordan en ny MacBook Pro eventuelt kan se ut. Danske Jørgen Langevad har laget en modell vi veldig gjerne kunne tenkt oss.

Apples MacBook Air har i sin nyeste form blitt svært så populær og faktisk en av Apples mest populære datamaskiner. Det er dermed ikke overraskende at mange tror at Apple på sikt kommer til å gi dagens MacBook Pro en «MacBook Air»-overhaling.

Ryktene har i lengre tid hevdet at Apple jobber med en tynnere MacBook Pro og Jørgen Langevad i selskapet bPositive har laget en 3D-modell som viser hvordan en tynnere MacBook Pro faktisk kan se ut.

Renderingen er selvsagt inspirert av MacBook Air, men dette er virkelig noe vi kunne tenkt oss å ha på pulten. Forestill deg en rask prosessor, ingen optisk drev, lettere vekt og lynraske SSDer.

MacBook Pro

Du kan se flere bilder på bPositive.dk.

Via Feber.se

Herman Lundin Mathisens bilde

Herman Lundin M...

Den er jo helt lik macbook air..

Mvh Herman

Traktors bilde

Traktor

Han har rett og slett satt en macbook pro skjerm på en macbook air, så egentlig ganske stygt ut.

Stheens bilde

Stheen

Likte denne veldig godt, bortsett fra jeg vil ikke ha den dråpe formen, men tynnere kan den gjerne være! :D

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Den var fin, men jeg tror ikke Apple dropper DVD-leser, for det er en del som trenger det. Er den ikke tynn nok fra før? Vi har jo også macbook air. Hva med 11, 13 og 15 tommer macbook air, og så beholde macbook pro, men med nytt design?

Kenneth93s bilde

Kenneth93

Hmmm....må si jeg likte den forrige formen bedre (synes fortsatt den var tynn nok), men håper de kommer med Sandy Bridge E prosessorer og nye skjermkort fra AMD (7000 serien) eller NVIDIA (600 serien). :]

tiboine

formfaktoren på MBP er helt kurant. Kunne gjerne vært enda lettere.

Powermac

Vil heller ha bedre specs enn tynnere form..

svanos bilde

svano

Jeg vil heller ha et skikkelig tastatur i stedet for ny form! Det de innførte med unibody mbp er jo helt på trynet.

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Enig powemac

TorsteinOs bilde

TorsteinO

En ting som hadde vært veldig greit hadde vært mulighet for å velge bort optisk drev og i stedet få plass til en ekstra disk. Er jo en ganske enkel operasjon å bytte det ut selv, men hadde vært greit å kunne beholde garantien.

Er også enig med powermac - heller bedre specs enn tynnere maskin. Men det er da også noen argumenter som taler for at de heller vil beholde bedre specs - nå dekker de flere markedssegmenter, mens en air-i-fisert MBP langt på vei kun ville ha blitt en ekstra variant av MBA.

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Håper på en MBP/MBA 15" som både er kraftig tynn og lett. Den eneste grunnen til at jeg venter med å kjøpe en egen Mac er at jeg syntes 2.5kg er alt får mye og at optisk drev er meningsløst å drasse med seg. Tiden får vise hva som kommer.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai