Årets beste Mac-apps... ifølge Apple

Årets beste Mac-apps... ifølge Apple

Som vi kunne fortelle tidligere i dag har Apple nå hatt mer enn 100 millioner nedlastninger i Mac App Store og i den anledning har Apple kåret det de synes er årets beste «Mac-apps» i Mac App Store.

Den største prisen gikk til Pixelmator 2.0 og Civilization V Campaign Edition som ble kåret til årets beste applikasjon og spill. På annenplass finner vi djay og spillet Anomaly Warzone.

Apples kåring gjelder selvsagt utelukkende programmer og spill som befinner seg i Mac App Store og oppfyller kravene for å ligge i Apples butikk. Hvordan Apple har valgt ut disse programmene og spillene vites ikke, men det er nok en «redaksjonell» utvelgelse basert på en blanding av kvalitet og nedlastninger.

Her er Apples valg:

De beste programmene i 2011

Årets beste spill

Hva er dine favoritter?

MacBokns bilde

MacBokn

Evernote er blitt en favoritt her hvertfall! :)

Sounande

Yep, Evernote er en favoritt hos meg også. Har også begynt å like Skitch ganske mye i det siste :)

Torros bilde

Torro

Minecraft er vel et av årets store, uansett hva en sammenligner med.
Var hekta på Tiny Wings, men er kanskje glemt av den som rangerte?

Jan Bjorns bilde

Jan Bjorn

Sukk! Fikk nesten lyst til å kjøpe PC da jeg så denne lista. Men heldigvis finnes det andre distributører av programvare!

olenils

Er det ikke normalt å opplyse om at linker er affiliate linker? Så vidt jeg kan se, er alle linekne til appene affilaite

svanos bilde

svano

"Alt" på mac1 bruker tradedoubler, sånn er det bare. Det som er ufattelig irriterende med det er at det ikke virker. Jeg må alltid redigere url-en (strippe bort alt som har med tradedoubler å gjøre) for å faktisk komme fram.

admins bilde

admin

@olenils @svano

Linker til Apple Store/iTunes går via Kickback.no som er en del av i1. Som medlem på Mac1/i1 er du også medlem på Kickback.no. Hvis du er logget inn på Kickback.no får du penger tilbake for alle kjøp.

@svano
Kan du gi meg et eksempel på noe som ikke fungerer?

svanos bilde

svano

@admin En liten dobbelsjekk her og jeg fant ut at feilen lå i min adblocker (glimmerblocker). Jeg trodde redirect for tradedoubler skulle slippe igjennom, men det var satt opp feil.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai