Variasjon på skrivebordet med Magic Window

Variasjon på skrivebordet med Magic WindowEr du lei av din vanlige skrivebordsbakgrunn og ikke orker å bruker timevis på å lete fram den perfekte bakgrunnen?

Da kan programmet Magic Window (NOK 21,-) være noe for deg. Den skaper nemlig en spennende «Timelapse» på ditt skrivebord og du får et skrivebord som forandrer seg kontinuerlig.

Magic Window gir deg en ganske annerledes opplevelse av ditt skrivebord. Programmet skaper en «Timelapse»-video av vakre natur og bybilder og du følger omgivelsene fra morgen til kveld eller over et tidsrom. Dette er i bunn og grunn en video som kjører på skriveborde ditt, men opplevelsen er svært god og det skaper virkelig en god stemning.

Du kan selv velge hastighet på timelapsen og jo saktere hastighet jo mindre CPU-brukes. Magic Window sine bilder og video er i 1920x1200 og har du en iMac 27" eller en av de nye Thunderbolt 27" skjermene med oppløsning på 2560x1440 er dette ikke noe for deg. Kvaliteten på bildene blir da dårlig.

Magic Window

Totalt får du med 40 forskjellige scener fra hele verden. I tillegg kan du selv stille inn fargefiltre slik at du kan få bildene til å passe akkurat den stilen du ønsker å ha.

Magic Window

Magic Window koster NOK 21,- i Mac App Store og programmet er på salg (prisen vil øke). Du kan også lese mer om programmet på Magicwindowapp.com.

ronnygroenhaug

Et alternativ kan være Kuvva Wallpapers! Dette er et program som ligger i bakgrunnen, og skifter bakgrunn hvert døgn. Hver uke er det bilder/malerier/foto fra forskjellige inspirerte mennesker. Bruker det selv på jobben på en 27" iMac, og kvaliteten på bildene er fremragende.

supermax

Du kan ikke mene at kuvva wallpapers er bra!? Mulig jeg var veldig uheldig med bildene, men 10/10 jeg så (før jeg avinstallerte) var veldig dårlig kvalitet... Magic window derimot var meget bra, men er det andre som opplever at dock-linjen flasher når denne er installert? :-/

KBiPhones bilde

KBiPhone

Syns dette var bra! Likte dog ikke screensaver, da den blander seg inn når jeg ser film.. Men det var bare å slå den av igjen. :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai