Henge Docks nå også til MacBook Air

Henge Docks nå også til MacBook AirDet finnes et knippe forskjellige dockstasjoner til Apples bærbare maskiner. Henge Docks er i våre øyne «kongen på haugen», men har du hatt en MacBook Air har du foreløpig ikke kunnet benytte de populære Henge Docks.

I går lanserte heldigvis selskapet bak Henge Docks en variant til både 11" og 13" MacBook Air.

Henge Docks er en vertikal dockingstasjon hvor du putter din MacBook Air vertikalt ned i docken. Den går på den siden av MacBook Airen som har Mini DisplayPort og USB-port og docken gir deg tilgang til disse portene gjennom siden på docken.

HengeDocksDu kan dermed enkelt koble opp ekstrautstyr og skjerm til docken for så å raskt kunne ta med deg Macen uten å måtte koble fra kablene. Henge Docks har lenge eksistert til MacBook Pro har vært manges absolutte favoritt hva gjelder dockingsstasjoner. Det er vel en relativt høy sannsynlighet for at denne også vil slå ann på MacBook Air.

Henge Docks nå også til MacBook Air

Henge Docks til MacBook Air kan nå forhåndsbestilles på Hengedocks.com og prisen er $55 for varianten til MacBook Air 11" og $60 for varianten til MacBook Air 13". Henge Docks passer til alle MacBook Air fra 2010 og nyere.

Eplehuset pleier å ha disse inne i noen av sine butikker.

Henge Docks nå også til MacBook Air

TheX

Fler enn meg som ble skikkelig irritert av "orddelingsfeilen"? Begynte skikkelig å lure på hva som foregikk før jeg så logoen :)

petrus764s bilde

petrus764

Støtter denne thunderbolt eller sender den bare minidisplay-port-signaler videre? Ut i fra hjemmesiden ser det ut som bare MDP. Dermed er det mer fordelaktig å kjøpe belkin-docken så man kan få gbit, flere porter osv.

TheX

Henge Docks Support
og
Henge Docks bloginnlegg

Ifølge linkene over, støtter Henge Docks Thunderbolt.

runi

Elegant dock, men er det noen som vet om det finnes gode alternativer som lar maskinen stå med åpen skjerm, slik at du kan kjøre toskjermsoppsett?

Rune

Snymann

Mac1 har skrevet om en slik dock tidligere. Link: [url">http://mac1.no/artikkel/10156/landingzone-dock-til-macbook-air.

Visstnok ikke kommet ut enda, er vell heller ikke helt klart om den kommer ut heller jf artikkelen.

Med Belkin sin kommende dock bør man vell også kunne bruke toskjermsoppsett: [url">http://mac1.no/artikkel/10205/belkin-viser-fram-thunderbolt-hub

Snymann.

petrus764s bilde

petrus764

http://www.engadget.com/2012/01/13/henge-docks-for-the-macbook-air-hands-on-video/

One thing you'll want to keep in mind though: the peripheral does make the USB port on the machine's docked end usable on its backside, but the Thunderbolt socket is reduced to display-only functionality.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai