Skandinavias største Apple-butikk åpner i Kristiansand

Skandinavias største Apple-butikk åpner i KristiansandApple har nytt stor suksess i Skandinavia de siste årene og antallet butikker som selger Apple-produkter har eksplodert. Den første av Apples egne butikker ryktes å åpne i Stockholm i 2012. Også i Norge slås det på stortromma. Den norske forhandlere Pippin åpner snart skandinavias største Apple-butikk på hele 370 kvadratmeter.

Det er i Fedrelandsvennen at Pippin i dag avslører sine store Apple-planer for byen. I april åpne nemlig den lokale forhandleren det som blir skandinavias største Apple-butikk med hele 370 kvadratmeter stort lokale.

Butikken har allerede et lokale i Henrik Wergelandsgate, men opplevede 60% vekst fra 2010 til 2011. Nå flytter til til et svært stort lokale i Mjålandgården i sentrum av Kristiandsand og butikken designes av Apples egne folk i Cupertino. Pippins nye butikk blir dermed en Apple Premium Reseller - Apples høyeste sertifisering av forhandlere. Pippins butikk i dag har også denne sertifiseringen.

Vi er en fullskala Apple-forhandler, og med 370 kvadratmeter, derav 200 kvadratmeters showroom, blir vi den største i sitt slag i Skandinavia. Vi får et enda bredere produktutvalg i den nye butikken. Det er tydelig at produktene vi selger og konseptet vi står for er noe Kristiansand og Sørlandet vil ha

uttalte markedsansvarlig Jesper Krumm til Fedrelandsvennen

Butikken skal åpne i løpet av april.

Jokers bilde

Joker

Dette er kult!

macsams bilde

macsam

Folk med positivt pågangsmot er bra for alle! Lykke til!!

Ttigers bilde

Ttiger

Tøft!, må reise til sørlandet en tur.

Sebthehumans bilde

Sebthehuman

Da blir det Kristiansandstur på meg! Samtidig får jeg krysse fingrene for at Apple vil åpne en butikk i Oslo :D

svanos bilde

svano

Hm.. hadde jeg sett den logoen ville jeg tippet de het Pigpin eller Piqpin, men ikke Pippin. Spennende med stor butikk for de i Kristiansand da :)

Macinis bilde

Macini

Da er det noe feil i regningen her, MacForum i Gøteborg er på 1600 kvm. I min bok er det ganske mye større enn fattige 320 kvm. Var der på åpningen i 2008 og den butikken er enorm.

TorsteinOs bilde

TorsteinO

@svano: omtrent det samme jeg tenkte - "uff for en kjip logo"... yrkesskade?

kokopellis bilde

kokopelli

Litt om Pippin :-)

The Pippin, known in Japan as Pippin Atmark and marketed as Pipp!n, is a multimedia platform designed by Apple Computer and produced by Bandai in 1995. It was based on a 66 MHz PowerPC 603 processor, a 14.4 kbit/s modem and ran a stripped version of the System 7.5.2 operating system.

se: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Bandai_Pippin

pøks (ikke bekreftet)

[color=#FF0000">[url=http://mac1.no/regler#paragraf-13">Fjernet grunnet §1.3

Marius E

Det er vel greit å understreke at dette ikke er en Apple-butikk, men en selvstendig kjede med fokus på Apple-produkter. Det fremstår i teksten som om dette er en Apple Store.

eigeeks bilde

eigeek

Kanskje de bør la Apples folk fra Cupertino pusse litt på nettsiden også.

gunnar10009

Det gleder oss at PIPPIN skal utvide. Får endelig håpe at service go kunnskaper også utvides. For her skorter det mye, på begge deler.

elznorro

Vi som har tilgang på Eplehuset har for så vidt ikke noe savn, men størrelsen på denne var imponerende sett med norske øyne. Håper det fortsatt går bra med salget.

ddybings bilde

ddybing

Knappe halvannen time fra Tvedestrand, så dit må jeg dra :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai