Apple TV fortsatt en hobby for Apple

Apple TV fortsatt en hobbyUnder tirsdagens presentasjon av Apples finansielle resultater kunne Apple avsløre at Apple TV i forrige kvartal var en stor suksess og det beste kvartalet noensinne hva gjelder Apple TV.

Apple solgte 1.4 millioner Apple TVer og totalt 2.8 i hele 2011. Dette blekner selvsagt sammenlignet med 37 millioner iPhones og Apple anser dermed Apple TV fortsatt som en hobby.

Om Apple faktisk ser på Apple TV som en hobby eller kun sier det fordi produktet faktisk ikke selger så veldig bra vites ikke. Apple-sjefen selv mener derimot at han er helt avhengig av Apple TV og at Apple vil fortsette og utvide med ny funksjonalitet.

Vårt Apple TV-produkt gjør det fortsatt ganske bra, men i den store helheten klassifiserer vi fortsatt Apple TV som en hobby. Vi fortsetter å legge til nye funksjoner hvis du bruker den nyeste Apple TV. Jeg vet ikke med deg, men jeg kan ikke leve uten den.

uttalte Tim Cook under Apples finansielle presentasjon.

Det har lenge vært ryktet at Apple i 2012 vil introdusere et alternativ til Apple TV - nemlig et fullstendig 50" LED TV.

Tags:
rattata12s bilde

rattata12

Hadde Apple TV støttet 1080p filmer så hadde jeg kjøpt med en gang + 5.1 lyd, men nå blir det nok en Mac Mini, noen som vet hvor "kraftig" den må være for å duge til 1080p filmer (10Mbit)?

m4rius

Holder med en 2.0 Ghz Dual Core, 2-4GB Ram ( En av den gamle typen ), men den minste nye Mac minien f.eks er helt perfekt for jobben :)

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Ikke så rart med tanke på den sene lanseringen i store deler av verden, venter i spenning på 3. generasjon :)

sinatra

Enig. Trenger 1080p
Bruker selv forrige generasjon Mac Mini og XBMC m/Apple remote. Handlet siste utgave av Mac Mini med SSD i desember, har bare ikke hatt tid til å bytte ut enda. Ser veldig lekker ut, når sporet til CD-/DVD-Rom er fjernet.

10tos bilde

10to

Så er det jo et åpent spørsmål om man i det hele tatt ser forskjell på 720 og 1080. Jeg har ATV2 og kan ikke med min beste vilje se forskjell på 720 og full HD. Er meget fornøyd med ATV2 og ser liten vits i å vente på en ny utgave.
http://www.teknofil.no/artikler/ser_ikke_forskjell_paa_hd-klar_og_full_hd/81571

tacomodo

Enig med 10to, jeg kan ikke si jeg merker stor forskjell på 1080p og 720p, og kan ikke si jeg har savnet det på ATV'en.
5.1 Dolby Digital har den jo allerede

rattata12s bilde

rattata12

Så kommer spm, hvor stor er TV'n? Jeg SER forskjell på det på en 50" tv (som jeg ser på), samtidig i fremtiden er det greit å kunne ha "det beste" når eventuelt høyere oppløsning vil komme :)

Alstad88

Lik greit at den er uten 1080p for min del.
Kan ikke ha ett bibliotek med filmer som har den opplønsingen, tar for mye plass!

10tos bilde

10to

Det er vanskelig for øynene å se forskjell selv om TVen er over 50 tommer. Men er man overbevist om at forskjellen er der, så er det vel bare blindtester som eventuelt kan motbevise det.

geagle

en ting er 720p, en annen ting er 720p som er komprimert så mye som seriene og filmene på iTunes Store. Ser enorme mengder blocking i bakgrunnen på alle seriene.

3GB filmer er ikke HD!

svars bilde

svar

Du har de som mener at streaming vil ta over for BD også, for de som setter pris på kvalitet er nok BD eneste veien å gå slik det er nå, da vi er langt i fra der vi kan streame filmer i BD kvalitet over nett.
geagle: HD er det, men det er forskjell på HD og HD, for bitraten er det veldig få som i det store og det hele snakker om.

m4rius

Hehe, ja det er mange fine meninger rundt forbi, men i realitetet så vil det nok ikke være mulig for allmenheten å streame en skikkelig BD ( ca 25 - 50GB ) før om _minst_ 5år om ikke mer.... Selv har jeg Lyse fiber på 100Mbit hjemme ( til 849,- mnd ), men de som leverer tjenesten skal jo ha en sinnsyk båndbredde i sin ende for å streame maaange tusen filmer samtidig...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai