Analog er «Instagram» for Macen

Analog er «Instapaper» for MacenMange iPhone-brukere har falt pladask for bildedelingsapplikasjonen «Instagram» og det har lenge vært en av de mest populære appene på iPhone.

Filtrene er mye av suksessen og nå gir Analog deg mye av de samme type filtrene på Mac. Med Analog er det enkelt å få et litt annerledes utseende på dine bilder og fremheve ting du kanskje ikke la merke til?

Analog er utviklet av Realmac Software som mange kjenner fra blant annet Rapidweaver, Courier og Little Snapper.

Analog er ikke et fryktelig avansert program og har egentlig bare to hovedfunksjoner. Du kan dra bilder fra skrivebordet, Finder eller iPhoto inn i Analog og deretter kan du legge på en rekke forskjellige forhåndsdefinerte filtre på bildet. Du kan velge mellom 24 forskjellige filtre og 16 forskjellige rammer. Filtrene kjenner du sannsynligvis igjen fra Instagram og andre fotoapplikasjoner på iOS som gir deg den velkjente «retro»-looken.

Analog

Når du har funnet ditt perfekte filter, kan du velge styrken på filteret på bildet og deretter enten lagre bildet lokalt eller dele til Facebook, Twitter, Picasa, Cloudapp eller Flickr. Hvis du liker denne typen filter, så er resultatene upåklagelige og brukergrensesnittet lekkert og enkelt.

Analog

Analog koster NOK 49,- i Mac App Store. Du kan lese mer om applikasjonen hos Realmac Software eller se deres morsomme promovideo under.

bfjermestad

Klar for helg admin? :)

Kan egentlig ikke fordra grammatisk flisespikkeri i kommentarfelt, spesielt ikke på andres kommentarer, men la gå. :-p (Det verste er at man for all del må unngå skrivefeil i sin egen kommentar!). Men siden de artige feilene er i selve artikkelen, gjør jeg et lite unntak;

- har egentlig bare to hovedfunksjon funksjoner. (eh...?)
- intensitiviteten (kreativ blanding av intensitet og sensitivitet??)

God helg :)

anderstangens bilde

anderstangen

Litt uenig med å sammenligne med instagram her da det er den av filter-appene som er mest knyttet rundt sosiale medier. Denne applikasjonen har da ingenting med dette å gjøre ;)

Men fint med tips!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai