Intervju med forfatteren av Inside Apple

Intervju med forfatteren av Inside AppleEtter Steve Jobs død har en rekke bøker om Jobs eller Apple blitt utgitt. Steve Jobs offisielle biografi har blitt mest omtalt og biografien har blitt en bestselger i bokhandlere verden over.

«Inside Apple» av Adam Lashinsky ble sluppet i forrige uke og er en av de andre interessante Apple-bøkene som har dukket opp etter Jobs bortgang. I denne boken leser du om Apples skjulte hemligheter og forfatteren ga nylig et langt intervju til LinkedIn som bør ses hvis ikke du leser boken.

Boken baserer seg på en rekke Fortune-artikler som forfatteren har skrevet og tar for seg innsiden av Apple. Hvordan greier Apple å holde sine produkter hemmelige? Hvordan fungerer egentlig selskapet på innsiden?

Forfatteren Adam Lashinsky deltok nylig på nettsiden LinkedIn sin inDay og ga et 50 minutters langt intervju om Apple og boken han har skrevet. Hvis du ikke planlegger å lese boken, men er såpass interessert i Apple at du ønsker å vite litt om hvordan det fungerer på innsiden, så bør du se intervjuet under.

Via 9to5Mac

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai