Prosjekthåndtering med Wunderkit

Prosjekthåndtering med WunderkitEnten du bruker Macen privat eller på jobb har du helt sikkert noen prosjekter som innvolverer flere personer og trengs «håndtering». Det kan være alt fra ferieplanlegging og handlelista for oppussingen av huset til lanseringen av den nye nettsida til bedriften. Wunderkit er den nyeste tjenesten fra selskapet som overbeviste oss med Wunderlist.

Wunderkit er et ganske komplisert, men brukervennlig produkt som kan hjelpe deg med å holde styr på alle prosjekter du har - uavhengig om de er av det private slaget eller mer relatert til ditt arbeid.

Programvaren, som i all hovedsak er en webapplikasjon, er utviklet av 6wunderkit. Det samme selskapet som har utviklet huskelista Wunderlist til Mac, PC, iPhone og iPad.

Wunderkit

Wunderkit er bygd opp på samme lest som Wunderlist og programmet fungerer i nettleseren, som en egen applikasjon på iPhone eller som et program på Macen. Med Wunderkit kan du håndtere prosjekter i «workspaces» og hver «workspace» kan ha flere medlemmer og har som standard 3 applikasjoner. Disse applikasjonene er tasks (oppgaver), notes (notater) og dashboard.

Du kan dermed organisere prosjekter ved å legge inn oppgaver, fordele dem på riktig person, dele ideer med notater og holde den totale oversikten over hvem som gjør hva og hva som er gjort via «dashbordet». Wunderkit lover at flere apps vil komme etterhvert og at Wunderkit ønsker å være en «plattform» - noe som sannsynligvis betyr støtte for tredjepartsprogrammer og tjenester.

Wunderkit

Det fine med Wunderkit (og Wunderlist) er synkronisering med «skyen» og dataene dine blir dermed identiske når du er på farten og benytter iPhone-applikasjonen til Wunderkit. Dataene ligger også tilgjengelig på weben og kan ses på gjennom en hvilken som helst nettleser.

Wunderkit

Wunderkit er gratis, men noen av funksjonene er begrenset til en pro-utgave av tjenesten. Pro-utgaven koster $4.99 i måneden. Wunderkit er tilgjengelig i nettleseren og som en applikasjon til iPhone og Mac OS X Lion eller Snow Leopard. Du kan lese mer om tjenesten og programvaren hos Wunderkit.com.

Introduksjonsvideo

kovacs

Meldte meg på og kom aldri fram til selve appen i Chrome. Ble kastet tilbake til registrering på tross av at info var korrekt. I Safari fikk jeg aldri logget inn. Veeeeldig beta, dette.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai