Cut the Rope i Mac App Store

Cut the RopeSupersuksessen Cut The Rope på iOS har nå endelig beveget seg fra iOS til OS X.

Det annerkjente spillet på iOS har solgt i «bøtter og spann» og hvis du ikke har prøvd spillet på enten iPhone eller iPad er det definitivt noe å kjøpe seg i Mac App Store.

Spillet går enkelt forklart ut på å kutte godteri slik at det faller ned i munnen til et monster som sitter nederst i skjermbildet. Spillet er bygd opp som Angry Birds hvor hvert brett kan gjennomføres med forskjellige «poeng/stjerner». Full pott er tre stjerner og målet er selvsagt å få full pott på alle brett.

Cut the rope

Cut the rope

Spillet går over hele 250 forskjellige brett og gir deg timesvis med underholdning. Når Mountain Lion kommer senere i år vil spillet sannsynligvis også kunne kobles opp Game Center og dermed kan du konkurrere mot dine iPhone- og iPad-venner direkte på Macen din.

Cut the rope

Cut the rope

Cut the Rope gir deg timesvis med underholdning og kjeder du deg i helgen er dette spillet for deg. Det kan føles litt mer ensformig på Macen enn på iOS-enhetene, mye på grunn av at du ikke bruker fingeren på samme måte, men det er allikevel et spill jeg anbefaler deg å ha i ditt «arsenal». God helg!

Cut the Rope koster NOK 35,- i Mac App Store.

Mac11es bilde

Mac11e

Hvordan oversettes multi-touch kontrollene til Macen? Selv på iOS er det til tider veldig hektisk når det føles som man må gjøre tre ting på en gang. Har ikke prøvd Mac versjonen, men kan ikke se for meg hvordan man kan replikere det med mus og tastatur. Noen med erfaringer å dele?

magnus.rand

Hvis man vil prøve en gratisversjon av spillet først, kan man gå inn på cuttherope.ie

djhalleus bilde

djhalleu

Kudos for normal pris. Eg eier dette spillet for ios, og vil ikkje kjøpe det en gang til. kan du oppdatere artikkelen med hvilke kontrollere en bruker, og hvordan kontrollerene funker?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai