Tim Cook: Nye Apple-produkter vil gi deg bakoversveis

 Nye produkter vil gi deg bakoversveisI går holdt Apples nye sjef, Tim Cook, sin første presentasjon for aksjonærene i Apple. Tim Cook snakket høyt og lavt om Apple, men avslørte som vanlig ingenting rundt fremtiden til Apple.

Han satte allikevel forventningene høyt ved å love at Apple i 2012 vil introdusere nye produkter som vil oss «bakoversveis».

Det var i går at Tim Cook holdt sitt årlige møte med Apples mange aksjonærer i Apples hovedkvarter. Tim Cook snakket om 2011 og hvordan Steve Jobs bortgang hadde påvirket hele organisasjonen emosjonelt og deres viljestyrke. Ifølge Cook var viljen til å fortsette å utvikle Apple i Steve Jobs ånd større enn noensinne.

Tim Cook avslørte ikke hva Apple jobber med eller noen framtidige produkter, men han hadde følgende å si når det gjaldt 2012.

Dere kan være sikre på at vi jobber så hardt vi kan dette året for å levere et utrolig 2012 og noen produkter som vil gi deg bakoversveis

Nøyaktig hva han sikter til vites ikke, men sannsynligvis snakker Tim om iPad 3, iPhone 5, en rekke nye Macer og kanskje Apple TV?

Facebook venner - Google fiender

Tim Cook kommenterte. på spørsmål fra salen, Apples forhold til Facebook. Ifølge Apple ser de på Facebook som «venner» og et selskap de burde jobbe tettere sammen med. Mange tok dette som et hint på at Apple vil introdusere flere former for Facebook-integrasjoner i både iOS 6 og Mountain Lion.

Til sammenligning er Apple ikke «venner» med Google og har for eksempel prioritert Vimeo fremfor YouTube i Mountain Lion-integrasjonene. Ryktene hevder at Google Maps forsvinner fra iOS 6 og blir erstattet av Apples egne kartløsning og det neste blir vel at Microsofts Bing blir standard søkemotor i Mac og iOS?

Det ville ikke overraske meg. Min fiendes fiende er min venn.

Via Forbes

Hans Jørgen Moldung

Igjen - Det heter et televisjonsapparat og en TV, altså heter det en Apple TV…

Ttigers bilde

Ttiger


I am ready 8-)

Chriistoffer

Nå må du gi deg Admin. Det heter en tv, ikke et. Lurer på hvor mange ganger vi har prøvd å få deg til å innse dette!

En Tv
Et fjernsyn
et tv-signal

dani93

EN TV*

Martin Jensen

Det er faktisk så fascinerende hvordan en artikkel om Apples framtid kan føre til at dere sitter igjen med en grammatikkfeil som om det skulle være verdens undergang.
Håpre jeg har skrevet riktig, har ikke noen ønsker om og bli stoppet av grammatikkpolitiet.

freddjohs bilde

freddjoh

Kan vi ikke bare bli enige om at dialektforskjeller avgjør om det heter et eller en TV? Noen sier jo en jente - jenten.

kjetil02

Martin Jensen: Herregud. Det heter "Å BLI" lær deg å skrive, liksom. Flaut. Dritflaut! Jeeeesus, det er så flaut når folk skriver feil i artikler og kommentarer! Det er driiiiiitflaut!!!! Og kjempe viktig og rette på!!!!!!!

MacArve

Drit nå i de skrivefeilene. Alle skjønner hva som mentes. Et TV = et TV-apparat. Forøvrig en TV.

La oss heller glede oss over at dette varsler store nyheter for oss som gir oss bakoversveis, og da håper vi alle på et iTV.
Og kanskje har de mer de trekker opp av ermet som gir oss bakoversveis?

comvik

First things first: Dette med hangups på grammatikk vil alltid ligge en litt over middels datanerd sitt hjerte nært men man bør kanskje ikke kommentere det til enhver tid.

For det andre kjenner jeg det kiler litt ekstra i magen for 2012. Litt på samme måte som det gjorde da iphonen ble lansert. Alle visste at det kom kom en ipod som også kunne ringe men det blåst meg av banen.

Vi vet det kommer en TV som kan gjøre noen av funksjonene en mac kan, men jeg tror ikke vi helt har forstått hva en fusjon av de to tingene ala Apple vil gi.
Uansett, jeg lar de få hårstråene som er igjen i panna gro litt esktra i månedene som kommer. For så og la de blafre i månelandskapet der bak når Tim skal presentere det som blir hans første skikkelige baby i Apple!

Måtte det blåse friskt i 2012 !

Snires bilde

Snire

Bakoversveis...iFan

Hans Jørgen Moldung

Beklager virkelig, admin. Jeg mente absolutt ikke å rakke ned på noen ved å påpeke dette fragmentet av en gramatisk skrivefeil. Jeg er enig med dere andre om at det er mye viktigere å fokusere på det Cook sa om produktene som vil bli lansert!
Og forøvrig ønsker jeg alle en hyggelig vinterferie! :-)

toeggi

Pssst, kjetil02.. Det skrives "..og kjempeviktig å rette på".

s.b.h

kjetil02
"Det heter "Å BLI" lær deg å skrive, liksom." Hva er det for en setning?
"Og kjempe viktig og rette på!!!!!!!" Burde vel stå " Og kjempeviktig å rette på."

Sånn er det jo hver gang, masse svada om en skrivefeil eller to i stedet for å diskutere innholdet i artikkelen, som jo burde være mer interessant.

svars bilde

svar

Vist folk skal fortsette her med å diskutere skrivefeil og ikke sak, så begynner jeg å slette de innleggene som ikke har noe saklig innhold.

Kan vi prøve å unngå å legge oss på itavisen sitt nivå her?

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

I'm lovin' it! Blir eitt spanande år.

MacArve

En iTV, hva innehoder den? Vi ser jo at de fleste TV-kanaler nå opererer med nett-TV. Blir iTV en utvidet iMac, en kombi av "vanlig" TV og en iMac?
Med et tastaturlignende fjernkontroll og hele pakka? Her ser jeg for meg både spillkonsoll, mediesenter, TV og datamaskin i ett. Det blir spennende å se hva som dukker opp.

anserigs

1. Å slette kommentarer bare fordi dei er idiotiske kan til tider minne om DDR og er en av grunnene til at eg sluttet å lese ITAvisen. Å både ta og gi kritikk er en del av det å skrive en artikkel, men akkurat skrivefeil kan en jo ta på Mail med han som skreiv artikkelen :)

2. Eg gleder meg til 2012 og håper virkeligt Apple har mykje bra i vente. Har snart venta på en tv i 5 år og gleder meg som et lite barn til det :) det du snakker om MacArve er sikkert det som kjem og det blir spennende å sjå korleis dei løyser det :)

macsams bilde

macsam

Sikkert ikke mye mer en TV fra Apple kan gjøre enn en vanlig TV tilkoblet MacMini e.l.?

prj84

En Apple Tv med Apps, det ønsker jeg meg :)

kjetil02

Kan se ut som at mitt sarkastiske utsagn om rettskriving ikke gikk helt hjem hos alle. Sånn kan det gå.

Til saken vil jeg si at det er bra at Cook gir inntrykk av at det skjer ting, selv etter at Jobs er ute av bildet.

Loop

Mens vi venter på Tim og mer håndfaste eplenyheter:

Syns det er ok at rettskriving tas opp på forumet innimellom, bare det gjøres litt konstruktivt. Artikler og innlegg virker mer seriøse hvis språket er bra. Det er vel også flere her som skal skrive f.eks. jobbsøknader etter hvert, og da er det greit å unngå de groveste feilene. Så her er dagens gode gjerning fra min side: Den store og/å-hemmeligheten. Enkel og genial:

Hvis det gir mening å bruke det danske ”at”, er det på norsk riktig å skrive ”å”. Der du kan bruke ”pluss” skal det være ”og”.
”Tim lover AT lansere nye produkter PLUSS gi oss bakoversveis”. Som blir: ”Tim lover å lansere nye produkter og gi oss bakoversveis.”

Tror denne regelen skal funke i de fleste tilfellene. Men det er noen gråsoner. Det var en del snakk om tittelen på ei bok av Per Petterson da den kom ut – ”Ut og stjæle hester”. Noen mente det måtte hete ”ut å stjæle.” Begge deler er ok. Du kan si ”ut AT stjæle”, men også og ”ut PLUSS stjæle”. God bok, for øvrig.

Mulig det er noen unntak, f.eks. i faste uttrykk, men det kommer jeg ikke på i farta.

Et lite gullkorn til slutt (husker ikke hvem det opprinnelig kommer fra):

Du kan ikke se på folk om de leser bøker, men du hører det når de åpner kjeften.

Eller skriver forumkommentarer, kan vi legge til.

HottyRats bilde

HottyRat

Hadde vært morsomt om Apple prøvde seg på en konsoll, eller iallefall noe innen gaming :)

matre

iFøner?

Wavelengths bilde

Wavelength

Hadde vært morsomt om Apple prøvde seg på en konsoll, eller iallefall noe innen gaming :)

Allerede prøvd med Pippin. Gikk ikke så bra…

http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Bandai_Pippin

McEvens bilde

McEven

Rykter eller sannhet?
http://www.appletvhacks.net/2012/02/07/rogers-and-bell-already-have-the-apple-itv-in-their-labs-controlled-with-siri-and-hand-gestures/

-M

anserigs

McEven: det hadde våre så nice!!!!

Freimens bilde

Freimen

Leser her at google blir betegnet som fiende?

for ei stund tilbake kom denne meldingen:
http://www.idg.no/macworld/article168717.ece

Skal si det går opp og ned her i verden...

Freimen

knuteirik

Dette ble så mye mas om rettskrivning at jeg fikk vondt i hodet. Tar meg en iBux tenker jeg! Håper Apple fortsetter med AT skape innovative dingsebomser som gjør kommunikasjonshverdagen lettere. Det er mitt håp. PLUSS at det kommer en(?) Apple-TV som blir en fullgod datamaskin med app'er PLUSS en retinaskjerm:-)

lazen98

det blir nokk en tv. eller noe revolusjonerende. noe nytt.

ggt667s bilde

ggt667

bing? Hvorfor ikke duckduckgo?

lmh1

Syns det er litt tåplig å ikke si hva apple tenker på. Kan godt være touch skjerm som standard? Solcellepanel skjerm uten batteri?

Jeg ville fått bakoversveis, hvis neste genrasjonen blir mere kina preget (F.eks dealextreme sine laptoper med Atom D525).

Håper på garanti blir det viktigte apple satser på, og godt kjøp for prisbevise folk.
Eneste vi vet det muligens blir ivybrigde prosessor og Mountain Lion.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai