Ny Apple TV i dag?

Ny Apple TV i dag?

I dag lanserer Apple mest sannsynlig en iPad 3, men det er mye som tyder på at også en oppgradert Apple TV kommer samtidig. Apples hobby oppgraderes til å støtte 1080p innhold og kanskje har Apple flere overraskelser på lur?

Apple har lenge omtalt Apple TV som en «hobby», men det har allikvel i lengre tid florert rykter om at Apple jobber med en større oppdatering av Apple TV. Ifølge tidligere korrekte kilder i kontakt med 9to5Mac vil dagens lansering av iPad 3 også medføre lansering av en oppdatert Apple TV.

Apple TVen (som har det interne produktnavnet J33) skal få støtte for videoinnhold på 1080p - så kalt full HD. I tillegg skal den inkludere en Broadcom-brikke som gir den støtte for Bluetooth 4.0. Prisen for Apple TV 3 skal være det samme som i dag, dvs. $99 eller rundt NOK 800,- i Norge.

9to5Mac hevder også at Apple klargjør et nytt ekstrautstyr med kodenavnet B82. Dette «mystiske» produktet skal ha en prislapp på $39 og antas å kanskje kunne være en ny fjernkontroll til Apple TV - er det dette Bluetooth 4.0 skal brukes til?

Det må antas at en Apple TV 3 også får ny programvare og forhåpentligvis nye funksjoner.

Tags:
ddybings bilde

ddybing

Håper mange kommer på appleventsnor også :D

_LarZen_

Installerer nå :)

ddybings bilde

ddybing

Åh, er det nye grensesnittet ute til Apple TV 2? I så fall skal jeg oppdatere med en gang jeg kommer hjem :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai