Apple kjøper tilbake aksjer og betaler utbytte

Apple kjøper tilbake aksjer og betaler utbytteRett før dagens pressekonferanse, sendte Apple ut en pressemelding, som bekrefter det mange har antatt. Apple vil kjøpe tilbake aksjer for 10 milliarder dollar i 2012 og betale utbytte til aksjonærer.

Apple har beregnet at dette vil koste selskapet 45 milliarder dollar i løpet av de tre første årene. Pressemeldingen fra Apple kan leses hos Businesswire. Du kan også følge med på detaljene live fra Apple.

Sparhawk

Må si jeg er ganske fornøyd som investor i Apple siden juni i fjor :D Har kjøpt meg gradvis opp siden da og de fortsetter å imponere. Aksjeverdien har steget fra 336 dollar til 600 dollar i den perioden. Da snakker vi om 78,5% avkastning på 8 mnd.

roaldo

tenk om du hadde gått inn med 336 000 dollar..

lmh1

Vi får svare med å ikke kjøpe apple produkter.
Hvis det er slik apple driver med, får vi lukke lommeboken inntill videre.

Hadde håpet mac pro ble vidreutviklet, men slik er jo apple tilværelsen ikke noe poeng å forbedre noe som selger. Vi venter vel prisøkning også :-(

admins bilde

admin

@lmh1

Gårsdagens pressekonferanse var en finansiell pressekonferanse, ikke en produktkonferanse. Apple ville ikke bruke gårsdagen til å oppgradere en Mac Pro. Det vil komme ved en annen anledning.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai