ping #45: Den med nye iPad og iZettle

Ping 44

I episode 45 av ping prater Arne og Mats om den nye iPaden, Windows 8 og den interessante betalingsløsningen iZettle.

ping episode #45

Se ping #45 i HD på Vimeo eller abonner på iTunes.

Kjøretid: 29:04 minutter

pingMeta

pingCrew

K.D.Gs bilde

K.D.G

hehe apple og microsort starter å hate mus :(

jeg er en 100% fan av mus..

Ttigers bilde

Ttiger

… ligger ikke på iTunes enda ;(

kolbys bilde

kolby

Den lastes ned i iTunes hvis du abonnerer. Desverre bruker iTunes veldig lang tid på å oppdatere selve listen.

stigzys bilde

stigzy

Tja.. Jeg bruker launchpad i ny og ne. Er lettere det enn å gå i program mappen og finne frem, men om jeg er avhengig av den er en annen sak! :-)

i-Simens bilde

i-Simen

Har Launchpad i docken, men bruker det ikke så mye som programmermappen i docken ;-)

bhegnas bilde

bhegna

Bruker Launchpad veldig mye. Går mye kjappere å finne det programmet du vil bruke. Men det er meg.

svanos bilde

svano

Vil du ha en rask måte å finne og starte programmer på er Quicksilver/Alfred gode alternativer. Evt. Spotlight som alt ligger inne i OS-et. For meg funker også det å ha Application folderen i Dock med "Grid" som visning bra da man her kan begynne å skrive navnet på programmet en vil ha så vil markøren flyttes til programmet (trykk enter for start). Apple sin måte å gjøre ting på har ofte vært å fokusere på noen ting, men sørge for at man gjør disse "best". Launchpad derimot gjør kun en ting og gjør ikke denne ene tingen bra. OS-et har allerede andre mer fleksible måter å gjøre dette på som i tillegg er bedre.. Launchpad blir svaret på spørmålet ingen gadd spørre.

Mort96s bilde

Mort96

Jeg bruker Launchpad veldig mye. Kan forestille meg at det er ubrukelig med mus, når man må til docen og trykke på et ikon for å få det frem, men med en enkel gesture på trackpaden bruker jeg Launchpad nesten hver gang jeg skal starte et program som ikke er i docen. Jeg starter til og med de programmene jeg bruker ofte og har i docen med Launchpad hvis docen r utilgjengelig,for eksempel hvis jeg har et vindu i fullskjermsvisning.

arnefismen

Jeg er veldig enig med svano, og føler at alt for få kjenner til Quicksilver/Alfred. Tenker vi tar et innslag om det i neste episode av Ping.

i-Simens bilde

i-Simen

Bruker spotlight som erstatter til Alfred jeg, funker for meg :-) @arnefismen Kan dere ta en episode på alternativ som kan erstatte Launchpad, ikke bare Alfred?

tobmik123

Er uenig i at Launchpad er en dårlig løsning. Bruker den hele tiden...
Foresten... Jeg registrerte meg for iZettle i forrige uke, og håpet å være en av de første 5000 som registrerte meg, men det var jeg ikke. Er det noen som har gjort det, og ønsker å gi bort/selge sin iZettle? Er egentlig i disse tider jeg har stort behov for den.

K.D.Gs bilde

K.D.G

Jeg hatter trackpaden

hvordan gjøre gesture med musa?

Andrez17

Æ elske launchpad. Det e en fantastisk måte for å holde orden over alle appan. Det er enkelt å bruke. Jeg syntes ikke launchpad skal overta istedenfor skrivebordet. Men æ elske launchpad, bruka det heile tia :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai