mLogic lanserer Thunderbolt PCIe-boks

mLogic lanserer Thunderbolt PCIe-boksDet er fortsatt langt mellom Thunderbolt-produkter til våre Macer, men det dukker stadig opp et produkt eller to. mLink har nå lansert første PCIe-boks som lar deg kjøre PCIe-kort over Thunderbolt på alle Macer. Ikke ulikt Magma ExpressBox.

Med flere og flere som benytter bærbare Macer som deres eneste Mac har behovet for eksterne harddisker, eksterne lydkort og andre eksterne produkter økt. Med Thunderbolt blir mulighetene enda fler og siden hastigheten og båndbredden er så høy, har muligheten til å koble opp PCIe-kort.

Selskapet Magma introduserte kort tid etter lanseringen av Thunderbolt Magma ExpressBox. Dette er produkt som gir deg hele tre PCIe-plasser i et eksternt kabinett, men produktet er fortsatt ikke i butikkene. Nå har selskapet mLogic introdusert et lignende produkt.

mLogic lanserer Thunderbolt PCIe-boks

mLink er en litt enklere og billigere løsning. Det er kun plass til et enkelt kort i mLink, men mLink kan seriekobles gjennom Thunderbolt uten å miste ytelse. Prisen er også desto mindre, «kun» $400. mLink er heller ikke i butikkene enda, men mLogic lover at produktet skal være ute allerede i juni.

Følgende PCIe-kort er foreløpig bekreftet som kompatible med mLink:

  • Apricorn - Velocity Solo Mac Edition
  • Atto Technology - Celerity FC-81EN/FC-82EN
  • Atto Technology - ExpressSAS H680/H644/H6F0
  • Atto Technology - FastFrame NS11/12/14
  • Atto Technology - ExpressSAS R680/H644
  • Other World Computing - Mercury Accelsior
  • Small Tree Communications - All 10 GbE PCIe Cards

mLogic lanserer Thunderbolt PCIe-boks

Du kan lese mer om mLink hos mLogic.

Mortis360s bilde

Mortis360

Når det kommer slike som støtter grafikkort, da er jeg overlykkelig!

fuzzy76s bilde

fuzzy76

Helt enig, Mortis360. Den mest lovende løsningen på den fronten er MSI GUS II, men det er ingen releasedato for den foreløpig. Såvidt jeg har skjønt det må skjermkortprodusenten legge inn støtte for Thunderbolt i driverne sine fordi Thunderbolt er hotswap og kommer opp på et annet stadium i bootprosessen enn interne skjermkort vil gjøre.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai