MacBook Pro som parfyme

MacBook Pro som parfymeLiker du lukten av en ny Mac? Du vet, den spesielle lukten av plast, papp og kjemikalier som slår mot deg. Denne lukten varer dessverre veldig kort, men nå er det heldigvis noen som har laget en parfyme av lukten. Macen din kan lukte ny hver eneste dag.

Det er de Melbourne-baserte kunstnerne Gavin Bell, Jarrah de Kuijer og Simon McGlinn som har kommet opp med ideen om en parfyme som lukter som en ny Mac og ved hjelp av selskapet Air Aroma har dette blitt en realitet.

Air Aroma spesialiserer seg på å utvikle lukter for selskaper som ønsker å gi en spesiell steming i sine lokaler eller produkter. Begrepet kalles ofte for «Scent Marketing» - luktmarkedsføring og Air Aroma har på oppdrag fra kunstnergruppen laget lukten vi forbinder med en ny Mac.

Dessverre for oss Mac-nerder er dette, foreløpig, ikke en parfyme som kommer på salg i en butikk i nærheten av deg og skal du prøvelukte denne parfymen må du kjøpe deg en flybillett til Australia.

Via 9to5Mac

ddybings bilde

ddybing

Kult :)

jacos bilde

jaco

haha erre mulig!

Oppentrapp

Min iPad 2 lukter fortsatt ny og den er snart 1 år gammel. :D

iPodToucher

Elsker lukta av en nyåpnet Mac :D dette var faktisk noe jeg fikk lyst på :P

Gullfrodes bilde

Gullfrode

Noen som husker Kramer fra Seinfeld prøvd å få Calvin Klein eller hvem det var til å lage den deilige duften av strand(hav og solsvette)? Ny bil- og ny mac-lukt virker like deilig som den duften i mitt hode...

rungrona

Ikke bestill flybilletten før du har lest hele blogg-innlegget:

The Apple unboxing scent was created for use at this particular exhibition only and is not available for purchase on our online retail store for personal use. :-)

Ttigers bilde

Ttiger

seriøst!?!?

sifas bilde

sifa

Tenkt deg faen meg det! Noen ganger ass..

Alyces bilde

Alyce

Genial promo da, lukt er jo den sterkeste sansen knytta til Underbevissthet og minner. Så sublimt vil lukten av ny mac gi deg assosiasjon til første gang du åpna en mac hjemme, noe som for de fleste sikkert vil vekke ganske positive følelser,

KriSkjs bilde

KriSkj

@Gullfrode
Hehe, ja... "The Beach"

Arild Holtet

Helledussen da. Er det virkelig mulig, at noen kjøper noe slikt. HUFF nei Apple har blitt mer og mer fjortispreget, og søken efter noe å tjene penger under Apple logoen. Begyn å tenk mer på datamaskiner, slik det en gang var. Vel i starten må jeg be. Det typiske med Apple datamaskiner og dens brukere, er langt unna det som en gang var. Hva med svettelukt av Apple sine guruer? Er nok marked for det også, i en sykere verden vi nå opplever.

djoniba

Amen og takk :)

mac_31

Kreftfremkallende kjemikalier og giftige industrielle materialer som parfyme? Eh, nei takk. ;)

Mars

@Arild Holtet

whateva ol' man.

zzzZZzzzZZzzz...

iMacintosh

@Arlid Hotlet

Vis du hadde lest litt bedre så ser du at Apple ikke har noe med dette produktet å gjøre i det hele tatt

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai