Bumpy Road til Mac er i Mac App Store

Bumpy Road til MacEn av våre favoritt spill til iOS har lenge vært Bumpy Road av Simogo. Det lille spillet overbeviste oss med fantastiske tegninger og store fokus på detaljer og når man først har begynt å spille greier man sjeldent å legge iPhonen fra seg.

Nå har spillet, som mange andre iOS-suksesser, kommet til OS X og Mac App Store til den nette sum av NOK 21,-

Bumpy Road er det klassiske iOS-spillet som får enorm suksess på iOS og som deretter finner veien til OS X og Mac App Store. Det er et typisk småspill som man kan spille mens man har et par minutter ledig, men denne typen spill har sjelden nytt like stor suksess på OS X som på iOS.

Det bør allikevel ikke stoppe deg fra å kjøpe spillet hvis du enten ikke har spilt det på iOS eller liker det så godt at du vil prøve det med en mus. Musen er ikke like god som fingeren, men Bumpy Road er et behagelig småspill som vil gi deg mange timer enkel underholdning. Jeg setter spesielt stor pris på fokuset på de små detaljene og grafikken i dette spillet.

Bumpy Road

Bumpy Road

Bumpy Road

Spillet koster NOK 21,- i Mac App Store.

Master_Gismos bilde

Master_Gismo

Hadde vært fint med en forklaring på hva spillet går ut på og hvordan det spilles. Tror det er mange med meg som ikke prøver og kjøpe et spill som det ikke står noe om.

And2000

http://www.youtube.com/watch?v=fqJXMrqe9YQ

Et godt tips er å søke på YouTube etter nye apps. Der får du ofte se hvordan spillet virker.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai