Apples selger ut WWDC 2012 på to timer

Apple selger ut WWDC på to timerI dag offentliggjorde Apple at årets Worldwide Developers Conference (WWDC) vil gå av stablen fra 11. til 15. juni og billettsalget ble åpnet tidligere i dag. To timer senere var samtlige billetter revet vekk og Apple slo sine tidligere rekorder rett ned i støvlene.

WWDC er Apples årlige konferanse for utviklere og også normalt stedet hvor Apple viser fram eller slipper versjoner av OS X og iOS. I år forventes det at vi får se mer om Mountain Lion og neste versjon av iOS.

Fra 11. til 15. juni arrangerer Apple det årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) ved Moscone West i San Francisco. I denne konferansen, som varer i fem dager, vil utviklere lære om fremtiden til iOS og OS X slik at de kan bygge nye apper til disse plattformene. Under WWDC vil det bli holdt over 100 tekniske seminarer av Apples ingeniører, i tillegg til at Apple Design Awards vil bli avholdt, der de beste appene det siste året vil bli presentert.

WWDC er en utviklerkonferanse og det slippes sjeldent nye produkter på disse konferansene. Normalt presenteres nye versjoner av iOS og OS X på slike messer som primært er rettet mot selskaper og personer som jobber med utvikling av applikasjoner til disse plattformene.

Vi har lagt opp til en helt fantastisk WWDC i år, og vi gleder oss til å dele siste nytt om iOS og OS X Mountain Lion med utviklerne. iOS-plattformen har lagd en helt ny bransje med fantastiske muligheter for utviklere i hele landet og i hele verden.

uttalte Apples Philip Schiller i en pressemelding. Han sparer, som vanlig, ikke på superlativene.

I år har Apple igjen inkludert Mac-applikasjoner i Apple Design Awards og selskapet vil bruke WWDC på å fremheve de beste applikasjonene på iPhone, iPad og Mac. I fjor valgte Apple å kun fokusere på iOS-applikasjoner, noe som skapte en del debatt.

WWDC går av stabelen 11. til 15. juni og det forventes at Tim Cook vil holde en åpningstale 11. juni.

Tags:

tomen

Apps for AppleTV!

Andhest

Etter form og spesielt farge på bildet så minner det i stor grad om bilder av prosessorer.
Kanskje ser vi en egen prosessorfamilie myntet til Mac-platformen med støtte for retina? Tviler ihvertfall ikke.

ggt667s bilde

ggt667

Hvis du har lest boka om Steve Jobs, står det at LSD var én av de 3 viktigste tingene i livet til Jobs. Fargene ser ut som noe man kan se gjennom et kaleidoskop, noe som ofte på film benyttes for å beskrive effekten av det å være påvirket av et hallusinogen; hvilket muligens var opphavet til Steve Jobs’ begrep vreality distortion field?

anserigs

Eg håper på iPanel Apple's fjernsyn :) eventuelt ny iMac med Ivy Bridge :)

jpsalvesen

Det blir nok Ivy Bridge, ja, Intel sier at de første ultrabook'ene med Ivy Bridge kommer 5 juni. MacBook Air har heller ikke blitt oppdatert på en stund, og Apple pleier å være tidlig veldig ute med nye prosessorer fra Intel.

RandomDude27

Tror dere det vil komme en ny Mac mini under disse dagene? Greit med synsing, hvis ikke når tror dere den vil komme?

Lars A. Gundersens bilde

Lars A. Gundersen

Ikke noen sjanse for ny Mac Mini. Det ville vært en distraksjon i forhold til WWDC sitt innhold. og Apple er laserfokuserte under slike tilstelninger.
Ny Mac Mini modeller kommer tidligst i løpet av sommeren, men jeg har ikke fulgt godt nok med på CPU-veikartene fra Intel i det siste til å vite om det finnes en CPU-modell som er moden til å overta eller komme med høyrere klokkehastighet.
Generelt sett er sommeren en bra tid for å introdusere nye modleller i 'konsumer'-segmenetet pga skolestart om høsten, da studenter skal kjøpe ny maskin. De to siste Mac Mini revisjonene ble vel introdusert om sommeren, om jeg ikke husker feil.

krsk0

Jeg tror det vil komme ny Mac Mini, iMac, forhåpentligvis Mac Pro, MBP Macbook Air.
Har også på følelsen at det vil komme noen design endringer.

@Lars Apple har lansert nye maskiner på WWDC før, så skal ikke se bortifra at de gjør det igjen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai