Apple forlenger økt lagringsplass i iCloud

Apple forlenger økt lagringsplass i iCloudHvis du var en av de som betalte og benyttet Mobile Me så har du, siden Apple introduserte iCloud i fjor, hatt 20GB lagringsplass i steden for 5GB som alle andre brukere. Dette skulle egentlig avsluttes 30. juni, men nå forlenger Apple tilbudet.

Alle brukere av iCloud får 5GB lagringsplass i «skyen» gratis, men hvis du har vært en av de som lenge har betalt for Mobile Me (forgjengeren til iCloud) så har du kunnet boltre deg med hele 20GB lagringskapasitet på tjenesten.

Dette lovet Apple at skulle vare helt til Mobile Me skulle avsluttes - den 30. juni i år. Dette er fortsatt datoen Apple planlegger å ta livet av Mobile Me, men samtidig forlenger de nå lagringskapasiteten for alle tidligere betalende Mobile Me-brukere.

Vi som har betalt får nemlig beholde 20GB lagringskapasitet i iCloud helt til 30. september i år. Etter denne datoen vil vi bli nedgradert til gratis 5GB hvis vi ikke betaler for ekstra lagringskapasitet hos Apple.

Via Macotakara

K.D.Gs bilde

K.D.G

uff..

Nicolai Bach

Jippi.. det gjelder meg selv om jeg ikke bruker det

Nixos bilde

Nixo

Apple ser et problem? MobileMe var ikke spesielt bra. iCloud gjør det ikke bedre for mine anvendelser i hvert fall. De kan miste kunder og tilhengere på slikt...

iau

Det idiotiske med dette tilbudet var at det ikke var mulig å slå sammen Apple ID og MobileMe. Siden alle kjøp og registreringer var på en annen mailadresse så fikk jeg aldri mer bruk for denne mobileme-kontoen. Bruker andre tjenester til nettlagring.

trmika

Jeg har betalt og brukt MobileMe av 1 grunn : gallery .
Dette at jeg kunne dele bilder med venner og familie via en link (URL ) har vært min eneste bruk av MobileMe. iPhoto og MobileMe har funket perfekt for meg. Eksempel :
Jeg var på ferie i Italia , og tok selfølgelig bilder nesten hver dag. På kvelden på hotellet var det bare å ta fram min Macbook Pro , startet opp iPhoto og sende bildene til MobileMe. Gikk så inn dit , åpnet linken for det galeriet jeg ville dele og sende den som link ( URL ) i en mail til familie og venner. Da fikk de sett bildene ved å klikke på linken. Nå når dette forsvinner i iCloud , takker jeg for meg. Dette at man kan streame bildene via Itunes-konto er ikke det samme. Ikke alle i min familie eller venner har Itunes-konto.
Blir nok Picassa eller en lignende tjeneste på meg etter Juni.
Bra jobbet , Apple!!!!

iau

Jeg fikk aldri gleden av den økte lagringsplassen på Icloud siden det av praktiske årsaker var nødvendig å knytte Icloud-kontoen opp mot min Apple ID, og ikke Mobileme-konto. Jeg antar det også var grunnen til at de tilbød ekstra siden de visste mange ikke ville får særlig glede av det.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai