Apple best likte teknologiselskap i Norge

Apple best likte teknologiselskap i NorgeApples eventyrlige vekst i Norge med iPhone og iPad de siste årene, har satt vårt favoritt teknologiselskap på kartet også her i landet.

I en ny undersøkelse gjennomført av PR-byrået Apeland og Reputation Institute viser det seg at Apple er det best likte teknologiselskapet i Norge med 80,3 av 100 mulige poeng. Taperen er bredbåndsleverandøren NextGenTel med 54,7 av 100 mulige poeng.

Apple har normalt ikke blit tatt med i slike undersøkelser da selskapet og deres produkter ikke har vært godt kjent i Norge, men de siste årene har iPod, iPad og ikke minst iPhone gjort Apple til allemannseie.

I en omdømmemåling utført av PR-byrået Apeland og Reputation Institute viser det seg at Apple er svært godt likt blant norske forbrukere. Totalt sett kommer Apple på fjerdeplass med 80,3 poeng av 100 mulige. På førsteplass finner vi Stormberg, deretter (noe overraskende) Vinmonopolet på en andreplass og IKEA på en tredjeplass.

Apple er dermed det teknologiselskapet som blir best likt i Norge i denne undersøkelsen og betegnes å ha et "fremragende omdømme" av Apeland og Reputation Institute.

Du kan se resultatene fra hele undersøkelsen hos Apeland

Tags:
Mac11es bilde

Mac11e

Personlig finner jeg det overraskende at Stormberg tar førsteplassen. Har ikke noe negativt å si om de, men jeg føler heller ikke at de har skilt seg noe spesielt ut fra resten. Det er bare nok en kleskjede etter min mening. Mulig min mening ikke er representativt da :)

TheX

Plugg inn en "er" mellom "Apple" og "best" i tittelen, så er det litt lettere å forstå.

Ellers fin artikkel!

K.D.Gs bilde

K.D.G

@ Mac11e hvordan sletter man dem?

eilef

Bra at Apeland er Apple sitt PR-byrå i Norge...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai