Planlegger Apple ny bildefunksjon i iCloud?

Apple planlegger ny bildefunksjon i iCloud

At Apple planlegger oppdateringer av iCloud så vi på fredag når Apple plutselig viste fram notater og påminnelser i dagens iCloud. I dag hevder annerkjente Wall Street Journal at Apple vil introdusere ny bildefunksjonalitet i iCloud og dermed utvide dagens Photo Stream.

Mange MobileMe-brukere har etter overgangen til iCloud savnet de vesentlig bedre bildefunksjonene som MobileMe hadde. Med MobileMe kunne du lage rike bildegallerier som kunne deles med venner og familie, men i iCloud forsvant denne muligheten og Photo Stream som kun synkroniserer dine siste bilder på tvers av enheter ble introdusert.

Ifølge en artikkel hos normalt godt informerte Wall Street Journal vil Apple under årets WWDC introdusere en ny bildefunksjon i iCloud som skal gjøre det enkelt å dele bilder med venner og familie. Venner og familie skal også kunne kommentere på bildene eller bildegalleriene du deler.

I tillegg skal Photo Stream også støtte videoer tatt med iPhone eller iPad. Dette vil åpebart være mer krevende å lagre på dine 5GB med gratis lagringsplass.

Ifølge Wall Street Journal vil Apple introdusere den nye funksjonaliteten i iCloud på WWDC som finner sted i midten av juni. Samtidig vil Apple også vise fra iOS 6 og Mountain Lion.

Tags:

Hans Jørgen Moldung

Dette ser jeg meget frem til ettersom jeg er en, ja hva skal man si, litt over middels bruker av tjenesten. Gleder meg veldig til WWDC!

LCD

Hei

For meg kan Apple gjerne legge iCloud død, slik som de har gjort med MobilMe
iCloud er en stor vits og er bare på forbokstaven i forhold til MobilMe, selv om MobilMe hadde veldig mange svakheter, iCloud kunne heller vært lagt til som en utvidelse av MobilMe med noen forandringer
Jeg stoler heller ikke på at Apple vil gjøre det samme med iCloud som med MobilMe når de finner det for godt
jeg har allerede funnet meg andre veier å gå så egentelig er det helt greit for meg

Jeg har vært med Apple både på opp og ned turer siden 80 tallet, men med fjerning av MobilMe føyer dette seg inn i rekken mange rare ting som Apple har klart å gjøre på de siste par årene
Det virker som Apple har fått voksekrampe og i panisk desprasjon har begynt å kutte både her og der i både tilbud og funksjoner.

Apple!...dette kunne dere gjort på en mye...mye bedre måte.

kattunges bilde

kattunge

Må her si meg helt enig med LCD. Hos meg fungerte MobileMe helt glimrende og jeg kommer til å savne dette, ikke minst muligheten for å dele det jeg vil av egenprodusert materiale til de jeg vil av både slideshows, dokumenter, bilder og annet, samt synkronisering av nøkkelringen mellom maskinene. Nå må jeg også se meg om etter ny webhost for hjemmesiden laget med iWeb da den også forsvinner.
Men det varer vel bare noen få år så er iCloud også en saga blott. Apples løsninger blir vanskelige å forholde seg til.

iBoy

Dette ser jeg frem til! Det er genialt å kunne dra bilder inn i bildestrømmen fra Aperture og se dem på TV, iPad og iPhone, men jeg savner å kunne vise dem til andre.

E. Skrott

DA Apple plutselig viste fram notater

Det er da ikke så jævlig vanskelig?

gvalstad

Da bruker vi om noe som har hendt én gang. Når bruker vi om det som skjer flere ganger og om framtida. En grei regel: Den gang – da. Hver gang – når.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai