EdgeCase holder styr på muspilen

EdgeCase holder styr på muspilenHvis du har Macen din koblet opp mot flere skjermer har du helt sikkert fra tid til annen «mistet» din muspil. Den kan forsvinne over til din eksterne skjerm uten at du vil det og det er lett å miste oversikten.

Programmet EdgeCase (NOK 35,-) i Mac App Store lover å gjøre det lettere å holde styr på muspilen ved å la musen stoppe når den kommer til skjermens ende. Omtrent som å bare ha en skjerm, men muligheten for å utvide ved behov.

EdgecaseEdgeCase er en lite programsnutt som kjører i menyen på OS X og som lager en «virtuell» barriere for din muspil. Når musen når skjermens kant vil den ikke automatisk forflytte seg videre til skjerm nummer to, noe som gjør det vesentlig enklere å benytte for eksempel «Hot Corners» og andre menyprogrammer.

EdgeCase er enkel å slå av å på rett i menyen og ved å holde nede CTRL eller CMD-knappen får du også direkte tilgang til skjerm nummer to. EdgeCase holder dermed pilen innenfor din primærskjerm inntil du selv bestemmer at den skal bevege seg til skjerm to ved å benytte tastatur.

Edgecase

Bruksområdet til denne programvaren er noe sær, men dette er absolutt et interessant verktøy hvis du for eksempel jobber opp mot en stor hovedskjerm og kun har en liten MacBook Air som sekundær skjerm.

EdgeCase koster NOK 35,- i Mac App Store og det er dessverre ingen gratis eller prøveversjon tilgjengelig.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai