Coda er lansert i Mac App Store

Coda er lansert i Mac App StorePanic sin store oppdatering til Coda som vi omtalte i går her på Mac1.no er nå å finne i Mac App Store. Det er kun Mac App Store-varianten av Coda som har støtte for iCloud-synkronisering som kan være nyttig hvis du bruker Coda på flere Macer. Bruker du ikke Mac App Store kan du også kjøpe Coda direkte fra Panic.com uten norsk moms.

Prisen for Coda 2 i Mac App Store er NOK 349,- og dette er ifølge Panic halv pris og gjelder kun på lanseringsdagen i da 24/5. Har du planer om å kjøpe Coda er det med andre ord i dag du bør gjøre det. Diet Coda, iOS-varianten av Coda, er også på salg i App Store til NOK 70,- bare i dag.

iBjorns bilde

iBjorn

Coda 2 er allerede på topp på listen "Populære kjøpte" i Mac App Store. Ser også at Forklift ligger på andreplass, prisredusert til kr 7,00. Det, mine damer og herrer, er et godt kjøp!

btorbo

GoldenHymn90

Hvordan er Coda 2 i forhold til Espresso 2? Jeg er en fast bruker av Espresso 2, og ser meg veldig fristet til å prøve ut Coda 2 også, nå som den selges til halv pris. Jeg lurer derfor på om det er nødvendig å slenge ut penger for Coda 2 når jeg allerede sitter på Espresso 2?

iBjorns bilde

iBjorn

De har en [url=https://panic.com/coda/buy.html">7-dagers demo du kan laste ned.

btorbo

skare31s bilde

skare31

Ser at det kun koster 49$ rett fra panic.com (det blir 294,4kr), dette er jo ca 50kr billigere enn i App Store. Noen fordeler/ulemper med å ikke kjøpe fra App Store, men rett fra panic.com?

admins bilde

admin

@skare

Les artikkelen :)

Mac App Store er med norsk mva. På Panic.com er det ikke med norsk mva. Fordelen med Mac App Store varianten er at den har iCloud synkronisering og distribusjon gjennom Mac App Store er jo greit med tanke på installering, flere Macer, oversikt osv.

skare31s bilde

skare31

@admin

Det er ingen grunn til å tenke seg at Coda blir hevet ut av App Store? Med tanke på sandboxing osv?

admins bilde

admin

Panic er svært positive til Gatekeeper og sandboxing så jeg antar at de har sitt på stell ja.
http://www.panic.com/blog/2012/02/about-gatekeeper/

skare31s bilde

skare31

Hmm, ja da ser det vel ut som jeg kommer til å kjøpe Coda i App Store da :-) Takk!

åttitre

50% avslag til 25 mai. Så er bare å handle ;)

torsteng

Jeg synes at hvis man skal skrive en _artikkel_ om et applikasjon så bør man i hvert fall kunne antyde hva slags produkt det er..

-Torsten G

iBjorns bilde

iBjorn

Med et så til de grader bejaet program som nettopp Coda er det fort gjort å ta for gitt at folk kjenner til produktets bruksområde fra før. Coda er et program for koding av HTML, CSS, PHP, Rails etc. Bor i samme gate som Espresso fra Macrabbit.

btorbo

kallewangstedt

@GoldenHymn90

Det är ganska bra att använda både Espresso och Coda som komplement till varandra. Espresso har en klart bättre CSS-redigerare, medan Coda är bättre på HTML, PHP och JS. Förutom integreringen med SVN och nu Git. Om du frågar mig i alla fall.

Med Coda 2 får man dessutom en MySQL-hanterare och bättre kodkomplettering.

Så min rekommendation är att du kör båda (handla nu medan det är extrapris på Coda 2) och använder dem samtidigt.

Det ena behöver inte utesluta det andra.

kovacs

Har brukt Coda i årevis til ColdFusion, php og vedlikehold av vBulletin/IP.Board-siter. Har aldri seriøst vurdert å gå tilbake til DW selv om det ligger på harddisken som del av CS-pakka.

Coda 2 er en nobrainer, ser råbra ut. Kjøpte i App Store for å gjøre det lett for meg selv (slipper å følge med på ulike kilder til oppgradering).

johannesodeg

Har oppgradert fra 1.7 til den nye versjonen men ble skuffa da de har fjernet CSS editoren. Jeg er amatør når det gjelder koding men synes Coda var bra da jeg kunne bruke det rett på filer som ligger på hostingserver og i tillegg hadde en fin CSS editor som var enkel å bruke uten behov for å kunne koding for å endre på CSS.

espen007s bilde

espen007

Jeg vil advare mot å benytte Coda Light og Coda 2 (eller en annen FT editor) mot samme remote fil, da Coda Light holder på en lokal cachet versjon. Dette betyr at man lett skriver over filen med en eldre kopi om man har endret filen i et annet verktøy.

fmortens

er det bare meg eller fungerer ikke Coda 2 sin syntax highlighting slik det skal på Perl-filer?

Larsaronen

Har oppgradert fra 1.7 til den nye versjonen men ble skuffa da de har fjernet CSS editoren. Jeg er amatør når det gjelder koding men synes Coda var bra da jeg kunne bruke det rett på filer som ligger på hostingserver og i tillegg hadde en fin CSS editor som var enkel å bruke uten behov for å kunne koding for å endre på CSS.

Jeg er også skuffet over appen, men angående CSS så prøv å trykk Esc i en css fil inne i en selector.. Da får du opp en poup som heter styles.. Kan være til hjelp..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai