Tim Cook intervjues på D10

Tim Cook intervjues på D10I går kveld deltok Apple-sjefen, Tim Cook, på årest All Things Digital: D10 hvor han ble intervjuet av Walt Mossberg og Kara Swisher. Dette var et av få steder Steve Jobs lot seg intervjue og Tim Cook fortsetter tradisjonen.

Cook snakket om Apple og lovet blant annet av selskapet skulle bli mer åpent og mer hemmlighetsfulle. Se videosammendragene av intervjuet hvor Tim Cook avslører litt om fremtiden.

Tim Cook om tablets

Tim Cook om Apple TV

Tim Cook snakker om dagens Apple TV og sier at Apple vil fortsette å jobbe med sin «hobby», men røper ikke overraskende ikke mer enn det.

Tim Cook om Apple, Facebook og oppkjøp

Tim Cook «lover» en tettere integrering med Facebook i fremtiden. Det virker sannsynlig at iOS 6 vil integreres med Facebook på samme måte som Twitter integreres i iOS 5.

Tim Cook om Siri

Tim Cook snakker om Siri og lover at mye nytt vil komme til tjensten. Ser vi en stor Siri-oppgradering i iOS 6?

Tim Cook om åpenhet

Tim Cook om patentkrigen

Tim Cook beskriver patentkrigen de er i med HTC, Samsung og mange andre som en «pain in the ass», men ønsker ikke at disse skal stjele Apples ideer. Samtidig mener Cook at mange at patentsøksmålene er misbruk av patentsystemet og etterfølger ikke FRAND-prinsippene.

Tim Cook om Steve Jobs

Tags:

Randy

Mer åpent, og mer hemmelighetsfulle.. Hmm, spennende!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai