Nytt Logitech tastatur kobler seg mot iPhone, iPad og Mac samtidig

Nytt Logitech tastatur kobler seg mot iPhone, iPad og Mac samtidigVi har tidligere testet Logitech sitt K750 solcelletastatur og nå har Logitech kommet med det som ser ut som en veldig interessant oppfølger. Den bruker fortsatt solceller, men har skiftet trådløsteknologi til Bluetooth og lar deg være koblet opp mot iPhone, iPad og en Mac samtidig.

Logitech utvider i dag sin solenergiserie med den nye Logitech Wireless Solar Keyboard Folio K760 for Mac, iPad og iPhone. Som en videreføring av serien solenergiprodukter, som startet med Logitech Wireless Solar Keyboard K750, har dette nye tastaturet endelig Bluetooth-tilkobling og du slipper å bruke Logitech sin egen trådløsteknologi og USB-adapter. Det mest interessante med K760 er allikevel at den den lar deg samtidig koble flere enheter sammen, og raskt bytte mellom dem.

Det betyr at du kan veksle mellom å skrive på Mac, iPad og iPhone – og tilbake igjen – med bare en knapp. Så lenge tastaturet er satt opp over Bluetooth på Mac, iPad og iPhone vil dette ifølge Logitech fungere helt sømløst og ved hjelp av en knapp på tastaturet.

Nytt Logitech tastatur kobler seg mot iPhone, iPad og Mac samtidig

Når vi først snakker om knapper, så har Logitech med K760 også videreført et design som ligner på Apples og inkluderer Mac-spesifikke knapper som command, lysstyrke, eject og mer. I likhet med de tidligere Logitech Solar-tastaturene, kan du lade dette tastaturet i alle lysforhold – dårlig lys eller lampelys, innendørs eller utendørs. Fullt oppladet fungerer tastaturet i minimum tre måneder, selv i totalt mørke (basert på et gjennomsnitt på åtte timers bruk per dag).

Logitech K760

Logitech regner med å ha produktet i butikkene i Norge i juli og den veiledende prisen vil ligge på NOK 799,-. Du kan lese mer om produktet hos Logitech.

TorsteinOs bilde

TorsteinO

ser lovende ut! et av de store hatpunktene for min del i forhold til trådløse tastaturer (og mus) er nettopp at de gjerne går tom for strøm akkurat når man er på en supertight deadline, evt har klønete ladeløsninger. Hvorfor i heiteste kan ikke f.ex. magic mouse komme med en tilhørende ladestasjon der man bare kan sette fra seg musa for å lade den opp?!)

Nå er bare spørsmålet - kommer denne også med numpad, så man kan bruke shortcuts i indesign...?

admins bilde

admin

@TorsteinO

K750 har numpad, men bruker Logitech sin egen trådløse standard.

LCD

Hei

"Torstein"
.....Hvorfor i heiteste kan ikke f.ex. magic mouse komme med en tilhørende ladestasjon der man bare kan sette fra seg musa for å lade den opp?!).....

Om Apple ikke lager det.... så gjør flere andre selskaper det.
Jeg har denne løsningen fra Artwizz som er helt genial...induksjonslading for Apple sin trådløse mus.
Bedre enn dette blir det ikke.
http://www.artwizz.de/products/iMac/Induction_Charger/272/172/2/

Ove

Jeg venter tålmodig på at Logitech Solar Keyboard Folio for nye iPad skal komme i butikkene:

http://www.logitech.com/no-no/tablet-accessories/keyboards/devices/solar-keyboard-folio

Noen som har fått testet denne ennå?

TorsteinOs bilde

TorsteinO

@admin - hmmm... som en egen seperat dings ved siden av da?

@LCD: Ah, se der ja! Yep, 3.part-produsenter to the rescue! Ser genialt ut, takk for tipset!

TorsteinOs bilde

TorsteinO

ørr... leste jo helt feil hva du sa der admin, la ikke merke til K750 vs K760. Hmm... irriterende, da blir det nok fremdeles ledning til tastaturet, så får jeg heller snuse litt rundt etter Artwizz-laderen i norske nettbutikker :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai