Apple vil vise fram ny Apple TV OS på WWDC?

Apple vil vise fram ny TV OS på WWDC?

Ryktene om Apple TV vil aldri ta slutt og jo nærmere vi kommer WWDC, jo flere rykter blir det. Sist ut er BGR som hevder at Apple vil vise fram en helt ny versjon av OSet som kjører på dagens Apple TV.

BGR, eller Boy Genious Report, som nettsiden også heter har tidligere rapportert en rekke rykter som ikke stemmer, men nettstedet har også avslørt detaljer rundt iOS som har vist seg å stemme.

Nå hevder nettstedet at Apple under årets WWDC-konferanse vil vise fram deres nye OS for Apple TV. Dagens Apple TV kjører en variant av iOS og det er denne Apple nå vil oppdatere.

Oppdateringen skal være første steg mot en faktisk TV fra Apple. Det nye systemet vil introdusere flere nye funksjoner - derimot en metode for at flere forskjellige apparater kan snakke sammen trådløst skal vi tro BGR. Apple vil ikke vise fram en TV på WWDC, men heller fokuserer på å få utviklere til å utvikle til den svarte lille Apple TV-boksen og dermed legge alt til rette for en TV-lansering ved et senere tidspunkt.

Om det er noe hold i BGR sine rykter gjenstår å se...

Via MacRumors

Sorry

Ja takk. Dagens versjon er noe av det styggeste jeg har sett på lang tid.

Disse evinnelige ryktene om en Apple TV.... Er det bare jeg som ikke ser noen fordeler med et slikt produkt?

Snires bilde

Snire

Kjøpte en i dag og sitter med nesten 200 filmer i mkv-format.
Noen som vet hvordan man enklest kan få spilt de av uten å jailbreake?

rattata12s bilde

rattata12

@snire; Subler

iBoy

@ Snire: Konvertere til m4v i Handbrake? Du kan legge filmene i en queue, slik at du ikke trenger å passe på hele tiden når en film er ferdig.

Snires bilde

Snire

Takker rattata12 og iBoy. Da skal jeg teste ut litt.

hansingehagens bilde

hansingehagen

@ Snire: Jeg ville ha kjørt Air Video Server + iPad med airplay

admins bilde

admin

@Snire
http://mac1.no/artikkel/10073/slik-spiller-du-mkv-filer-pa-apple-tv

normicks bilde

normick

Air video server fungerer knirkefritt og konverterer i streamen. Altså du trenger ikke konvertere noe som helst på forhånd. Serveren finnes både for mac/win og er gratis. Appen for å styre den koster 21 i fullversjon. Du kan også sette den i modus for å streame via interrnett, da med en egen access pin kode. Undertekster støttes så lenge du renamer eksakt lik filnavnet på video.

SRD

@Snire: Levere den tilbake og heller kjøpe Boxee Box:
http://www.prisguide.no/produkt/d-link-boxee-box--dsm-380-118231

http://www.boxee.tv/

Da slipper du å tenke på konvertering :-)

Ps. Du kan laste ned Boxee programvaren til Mac og teste den ut før du eventuelt kjøper boksen.

Cybbe

Tja, som et mediasenter ligger Xbox 360 en god del foran Apple TV, spesielt for de markedene hvor innhold er tilgjengelig.

http://crave.cnet.co.uk/homecinema/apple-tv-vs-xbox-360-vs-ps3-in-internet-tv-shootout-50007627/

Vidar Ps bilde

Vidar P

Snire; enkleste måte å spille .mkv på ATV er ved å endre på kontaineren med gratisprogrammet Subler. Husk å få med metadata, så blir det hele mer elegant.

Det er kjempelett og mye raskere enn en komplett konvertering med Handbrake (som dog må til med noen typer filer som f.eks .avi). Se oppskriften her;

http://mac1.no/artikkel/10073/slik-spiller-du-mkv-filer-pa-apple-tv

Snires bilde

Snire

Driver og tester Subler nå, men hva gjør den egentlig med lyden?
Synes jeg får litt lite kontroll på den, men blir det bra så er jo det enkle best.

buljo

@Cybbe
Hadde både boxee og en jailbreaket apple tv2 en stund, frem til i vinter.Jeg valgte å selge Boxee-en. Av den enkle grunn at den stadig hengte seg opp, i tillegg til at den ikke var lydløs. Airplay var enda en grunn til å beholde Apple TV. Selv om Boxee til dels hadde støtte for det.

pragma66

Enig med alle om å bruke Snire på MKV, men for alt annet er Turbo h264 det perfekte konverteringsverktøyet. Det følger med en USB hardwaredekoder og det er enkelt å legge all konverteringen i kø. Kjapt og enkelt. Bruker det til absolutt alle filer, faktisk inkludert MKV og MP4, fordi jeg da vet at alt er riktig i forhold til Apple TV. Her kan du også legge inn tekster (Det er for øvrig enklest med iSubtitle, som benytter samme hardwaredekoderen fra turbo h264, og som henter metadata automatisk - men dessverre er ikke iSubtitle så god om du skal konvertere mange filer).

aslak

Det handler ikke om hvilke filformat den kan spille,( og om det hadde gjort det så kan filmer konverteres og legges i iTunes automatisk når man laster ned/ripper)

ATV handler for meg om at jeg kan bruke tven min som en ekstern skjerm for iPhone/iPad. tv.nrk.no overgår alt jeg kan drømme om i pvr boksen jeg har fra Get, og andre vil følge etter. Til høsten kommer forhåpentligvis både netflix og hbo premium til Norge.

For ikke å snakke om å spille spill. Real Racing 2 viser mye av potensialet som bor i teknologien.

Gary

Det handler ikke om hvilke filformat den kan spille,( og om det hadde gjort det så kan filmer konverteres og legges i iTunes automatisk når man laster ned/ripper

Hva må til for å konvertere og legge i iTunes automatisk når man laster ned/ripper???

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai