The Humble Indie Bundle er tilbake

Vi er store fans av «The Humble Indie Bundle» og nå er den tilbake! The Humble Indie Bundle er et resultat av flere uavhengige spillutviklere som har slått seg sammen i et veldedighetsprosjekt. I motsetning til andre programvarepakker, velger du selv hvilken pris du vil betale for fem glimrende spill av uavhengige utviklere. Fem spill til valgfri pris.

«The Humble Indie Bundle» er en litt unik programvarepakke som gir deg muligheten til både å få en rekke spill til en god pris og støtte en god sak. Du bestemmer nemlig prisen på spillpakken og du bestemmer hva pengene går til. Det er ulike barometere hvor du kan velge hvilke prosjekter du ønsker å donere til, og om initiativtakerne bak siden skal få sin del av pengene eller ikke.

Dette er hva du få i pakken hvor prisen settes av deg:

Normalt vil spillene samlet koste over $110, men du kan altså sette prisen selv og velge hvor mye som skal gå til utviklerene og hvor mye som går til veldedighet. Foreløpig har den gjennomsnittlige Mac-bruker betalt $9.12, Windows-bruker $7.10 og Linux-bruker $11.86 for pakka.

Les mer på Humblebundle.com

CMarker

er det mulig å gi 0 ?

iEddy

Minimum er $0.01

Tkima1s bilde

Tkima1

Nå er kanskje minimumen under 1 dollar, men 1 dollar er det som må gis for å få lov til å reedeme koder på Steam og for å slippe captcha kode.

MERK: Du får KUN 4 av de 5 spillene hvis du betaler under gjennomsnittet. Dvs. i skrivende stund må du betale $7.81 for å få med Bastion.

Det er uansett veldig verd det. 40 kr (ca) for disse spillene er en utrolig bra pris!

admins bilde

admin

I tillegg bør man ikke være så kjip at man betale minste mulige beløp. Dette er bra spill fra uavhengige utviklere. Man bør minimum betale hva gjennomsnittet for sin plattform er synes jeg.

Giltvedt

Har selv støttet The Humble Indie Bundle siden bundle #2. Spillene er helt fantastiske og utviklere skal ha skryt for å bidra med salg av spill og la en del av pengene gå til veldedighet.

Denne gangen tenker jeg å gi $25 som tilsvarer 150 kr. Hvor mye kommer dere til å betale for The Humble Indie Bundle V?

Tkima1s bilde

Tkima1

Jeg begynte med Humble Indie Bundle 2 også. Fikk så nummer 1 på kjøpet hos dem. Siden da har jeg kjøpt så å si alle sammen. Begynte med å betale minimum, men Braid var så bra at jeg endte opp med å gi mye mer til slutt.

(Hvis du allerede har betalt, si $1.00, så kan du fort og enkelt gi dem mer hvis du føler de fortjener det).

Personlig ga jeg $10 for denne pakken.

Mac11es bilde

Mac11e

Gir man 1 cent kan man jo vel så gjerne piratkopiere spillene, da initiativtakerne vil faktisk tape penger på at du betaler så lite, med henhold til serverutgifter osv.

Nei, dette er et godt prosjekt og fortjener at man støtter det ordentlig.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai