Thunderbolt Drobo snart klart

Thunderbolt Drobo snart klartMin favoritt hva gjelder lagringsløsninger på Macen er utvilsomt Drobo. Den er enkel i bruk, gir deg stor plass og sørger for at alle dine data er sikre. I dag viste Drobo for første gang fram en ny Drobo med Thunderbolt på Computex messen i Taiwan. Selskapet lover opp til 20 ganger raskere filoverføring enn dagens modeller.

Det er nettstedet The Verge som har fått se en kort presentasjon av Drobo på Computex og de har lagt ut et lite bildegalleri av produktet. Det er lite konkret informasjon om produktet å spore opp, men ut i fra bildene kan man se at dette er en ny Drobo-modell som baserer seg på 2.5" harddisker fremfor 3.5" som i dagens modeller. Dette åpner for svært høye hastigheter hvis man benytter SSD fremfor mekaniske disker.

Thunderbolt Drobo snart klart

I tillegg har den to Thunderbolt-porter på baksiden og en USB-port. De to Thunderbolt-portene tyder på at man kan koble disse samme og dermed få et sammenkoblet RAID/lagringsenhet. Mer informasjon kommer nok i løpet av dagene som kommer.

Du kan se flere bilder hos The Verge

Uggelfuggels bilde

Uggelfuggel

*sikle*

Bare synd store ssd-disker fremdeles er veldig dyre.

espen007s bilde

espen007

Begynner å bli lei av disse artikkelene om "Snart klar...." produkt reklamene. Nå til endelig er å få tak i er det interessant, men ikke før.

espen007s bilde

espen007

Begynner å bli lei av disse artikkelene om "Snart klar...." produkt reklamene. Når den endelig er å få tak i er det interessant, men ikke før.

ggt667s bilde

ggt667

På andre forum har slike nyheter taggen WIP = Work in Progress, noe ala: [WIP] Thunderbolt Drobo snart klart

Lukass bilde

Lukas

På andre forum har slike nyheter taggen WIP = Work in Progress, noe ala: [WIP"> Thunderbolt Drobo snart klart

God idé. Så kan de som plages av det lett unngå sakene og vi som er nysgjerrige på ting under utvikling få det med oss. Skal man bare vite hva som finnes, ikke hva som kommer, foreslår jeg sider som komplett.no :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai