Apple med Back-to-school tilbud

Apple med Back-to-school tilbud

I «ly» av WWDC offentliggjorde Apple også sitt årlige «Back-to-school»-tilbud til studenter som planlegger å kjøpe en ny Mac til studier. Tilbudet innebærer i år, som i fjor, at du får et gavekort på NOK 600,- som fungerer i Mac App Store, App Store, iTunes eller iBooks ved kjøp av en ny Mac.

I år er «Back-to-school»-tilbudet omtrent det samme som i fjor. Det vil si du kan kjøpe en Mac til studiene i perioden 11. juni til 21. september, og få et gavekort for studenter til en verdi av kr 600 som du kan bruke på apper, bøker, musikk og filmer. Alternativt kan du kjøpe en iPad, og få et gavekort til en verdi av kr 300.

Tidligere har Apples «Back-to-school»-tilbud ofte gitt en gratis iPod touch eller ligende produkter, men dette er nå andre året hvor Apple har redusert tilbudet til kun å gjelde applikasjoner i Mac App Store eller App Store. Gavekortet kan også brukes musikk eller film i iTunes og bøker i iBooks Store.

Hvem er kvalifisert?

Du er, ifølge Apple, kvalifisert for et gavekort hvis du studerer på et universitet, har kommet inn på et universitet, er en forelder som kjøper til en student på et universitet, eller er lærer eller ansatt på et universitet. Generelt har Apple ikke vært veldig strenge på å følge opp om du faktisk studerer eller ikke.

Slik får du gavekortet

Kjøp en MacBook Pro, MacBook, iMac eller iPad fra Apple Store for utdanning, så vil du få gavekortet for studenter på kjøpet.

Apple anbefaler apps til studentene

Apple kommer med noen appanbefalinger til studentene som benytter seg av tilbudet. Flere av disse applikasjonene kan vi absolutt stille oss bak som gode valg for studenter.

Til Mac

Til iPad

Du kan lese mer om tilbudet hos Apple

deiedk

Kan man kjøpe Mac på feks eplehuset og fortsatt få gavekort?

admins bilde

admin

@deledk

Nei, tror det kun er Apple Store dette gjelder. Har i hvert fall vært sånn tidligere.

Stheens bilde

Stheen

Hva med på Elkjøp, der det er en liten sånn Apple avdeling med folk som Apple har ansatt?

SimonChens bilde

SimonChen

@deiedk

Jeg har tidligere spurt om dette hos Eplehuset, og de sa at de ikke har dette tilbudet. Du får gavekort kun ved bestilling hos Apple.

admins bilde

admin

Det gjelder kun Apple Store på nettet i Norge.

iSkf95

Tror artikkelen har glemt at en også får noen prosenter på selve produktet en kjøper :) Det er her du virkelig tjener :D

admins bilde

admin

@iSkf95

Man får alltid 5% rabatt i Apple Store for Education. I tillegg kan man få 2% cashback via Kickback.no i alle Apple Store (Bedrift, Utdanning og vanlig). Det beste tilbudet for studenter er nok Studenttorget som gir deg 10% direkte rabatt.

Ustabil

Har dette gavekortet på vei. Blir hele summen lagt til apple-kontoen min, slik at jeg kan bruke det på iPad/iPhone-apps, apps til macen og evt filmleie, eller er det bare en av delene?

admins bilde

admin

@ustabil

Gavekortet er, som iTunes/AppleID-kontoen din, universiell. Løser du det inn i Mac App Store, er beløpet også tilgjengelig i App Store, iTunes eller iBooks Store.

MariusBøss bilde

MariusBøs

Hva gjør Apple for å forsikre seg om at kjøper er student hos ett universitet? Hvem som helst kan jo velge "back to school" tilbudet i nettbutikken.

fredsjo

Hva om man allerede har kjøpt en macbook? Bestilte en for noen dager siden, og visste ikke om dette :(

quadra800s bilde

quadra800

Det _jeg_ leser på den reklamen er følgende:
Kjøp en Mac som er ubrukelig etter studiene er over, og betal kr 600 i luksusskatt. Eller kjøp en brødfjøl og bruk kr 300 på å gjøre den dugandes.

jazzpus

Jeg mener det var 300,- el.n. ifjor jeg? Var ei venninne som måtte bruke nesten hele beløpet på å kjøpe OS Lion fordi man ikke fikk gratis oppdatering hvis man kjøpte mac innenfor hvis tid før den kom, forrige gang.
Uansett, et tips er å registrere seg på studenttorget eller -kortet å kjøpe via Apple.no med dem. Der får man 8-10% rabatt. Kjøpte ny 2.5GHz 13" MBP med 8gb den 11/6, fikk med gavekort og betalte 9 927,50,- imotsetning til med apples rabatt: 10 142,50 - kanskje bare kr 215 i forskjell, men det er penger det også.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai