Rykte: Mountain Lion kommer 25. juli

Mountain LionApple skal være klare for å utgi den nyeste versjonen av OS X senere denne måneden. Mountain Lion vil bli tilgjengelig i Mac App Store som en oppgradering for 19,99 dollar. Selskapet har kun kommet med informasjon om en juli-utgivelse, men 9to5Mac spekulerer nå i at de kommer til å lansere 10.8 den 25. juli.

Resonnementet kommer fra ulike rapporter om at Apple Stores vil utføre nattoppdateringer til butikkene den 24. juli. Disse oppdateringene kan innebære publisering av markedsføringsinformasjon og OS-oppdateringer på utstillingsmaskinene.

Mens det eksakte innholdet for nattens oppdateringer fremdeles ikke er bekreftet, vil timingen i tillegg korrelere med juliuken hvor ingen butikkansatte ville får ferie på grunn av en uspesifisert begivenhet for de ansatte, som MacRumors tidligere har rapportert om.

kyrrebss bilde

kyrrebs

Det hadde vært utrolig lekent. Men hadde dette vært tilfellet, hadde det sikkert lekket mer produksjonsinfo pr nå..? Hva tror dere, gutter?

Wavelengths bilde

Wavelength

Siden Golden Master er ute er det naturlig å tro at final release er rett rundt hjørnet.
GM fungerer forøvrig veldig bra.

W3p

GM betyr at det er _akkurat_ samme versjon som den som vil bli publisert 25.? Mao: installerer man GM, vil man kunne oppdatere til 8.1 og 8.2 osv. på akkurat samme måte som man vil dersom man installerer første tilgjengelige X.8 versjon fra appstore?

ANdersBB

Må jeg kjøpe det to ganger for to maskiner?

krsk0

Nei, du kan bruke ML på flere maskiner (5stk, tror jeg).

OleDysk

Golden Master er det siste "forslaget" til det som blir utgitt som Mountaun Lion, dvs. det kan være Apple fikser noen bugs osv. ;)
Man kan innstalere ML på så mange maskiner man vil, men man må kjøpe det gjennom MAS da :)

FT

Kjøpte nettop Lion i App store, bruker de å ha noe prosedyre for at de som gjør slike dumme kjøp like før lansering får gratis oppdatering?

Wavelengths bilde

Wavelength

Nei. Du vil uansett trenge Lion for å installere ML.
Skal du kjøpe ML uten å eie Lion må du vanligvis ut med dobbel pris.

appleman

Apple offentliggjør resultatene for forrige kvartal den 24. juli, det sannsynliggjør også 25. juli som lanseringsdato for Lion.

budbringerens bilde

budbringeren

Apple har jo selv sagt at ML kommer i juli, så hvis ikke 25 juli, så kan det ikke bomme med mange dagene ;)

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

@Wavelength
Det er feil, Apple har anonsert med oppdatering til ML for $19,99 uansett om du er på SL eller Lion, og gratis til alle med en 2012 Mac :)

Wavelengths bilde

Wavelength

Det visste jeg ikke!

Takk for informasjonen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai