Apple klargjør @iCloud.com e-post

iCloudDen 30. juni stengte Apple offisielt MobileMe og iCloud har nå tatt over. Med gårsdagens lansering av den tredje betaen av iOS 6, introduserte Apple samtidig nye e-postadressen med domenenavnet iCloud.com. Alle som har en @mac.com eller @me.com e-postadresse vil også nå kunne motta e-post på @iCloud.com.

Apple fjerner ikke din gamle e-postadresse, men gir deg nå muligheten til å motta e-post på brukernavn@icloud.com. Brukernavnet blir det samme som på din nåværende @me.com eller @mac.com e-postadresse. Alle nye e-postadresser eller iCloud.com-kontoer vil kun få @iCloud.com adresser.

I første omgang gjelder dette kun brukere som har aktivert en iCloud-konto med en @me.com-adresse en iOS-enhet med iOS 6 beta 3. Når iOS 6 kommer i endelig versjon vil dette mest sannsynlig gjelde alle brukere.

Tags:

krsk0

Kan forstå hvorfor de gjør det, men synes @me.com er bedre.

Vegard1s bilde

Vegard1

Når kommer egentlig iOS 6 for alle?

ddybings bilde

ddybing

Til høsten, sannsynligvis rundt september-oktober sammen med ny iPhone :-)

Ludde83s bilde

Ludde83

Jeg liker @me.com best. Enkelt og greit, men jeg skulle ønske det gikk an å ta vekk den gamle epost-kontoen for kun bare å bruke @me.com-eposten.

nils.js bilde

nils.j

For min egen del kunne jeg tenke meg å gå vekk fra me.com som mange ikke skjønner, og heller bruke mac.com.
Men å ha begge to er jo ingen belastning. Det gir jo frihet til å benytte begge, slik jeg ser det.

audunmac1

Å, nei, ikke enda en adresse. Jeg tilhører de som synes me.com ble helt unødvendig når de valgte å fjerne hele tjenesten. Nå tilhører jeg også de som synes iDisk var bedre enn iCloud også, så det er mulig jeg er inhabil. Altså: stryk både me og icloud, for min del. Men det er jo ikke opptil meg. Alle som har et tips til meg om hvordan jeg får en disk-funksjonalitet tilsvarende den jeg hadde på me.com må gjerne rope det ut her. Vil det bli slik at man kan lagre direkte til icloud, tro? Altså i et Finder-vindu?

csharp

Vil det bli slik at man kan lagre direkte til icloud, tro? Altså i et Finder-vindu?

Dette lurer jeg litt på også, men slik jeg har forstått det må man ha programmer som er spesielt tilpasset å kunne lagre på iCloud, f eks iWork pakken og slikt. Tror ikke man kan flytte filer direkte fra Finder slik man kunne med iDisk, dessverre.

iDisk var egentlig akkurat det jeg trenger, bortsett fra at det var aaaaaltfor treigt. Var jo nesten umulig å overføre filer til og fra den.

G5

iCloud burde vært der fra første dag.

Nå kommer de med dette, bra.

Men jeg synes det er både trist og leit at de har sluttet med Gallery og iDisk.

Ang Gallery så leter jeg fremdeles, men når det gjelder disk, så bruker jeg Dropbox og Google Drive.

KriSkjs bilde

KriSkj

@G5
One.com har et gallerisystem som etter hva jeg har forstått fungerer veldig bra... Har ikke brukt det selv ennå, men det er verdt å sjekke ut :-)

iBoy

Jeg savner @mac.com-adressen min, siden den sa noe om hva jeg drev med, nemlig Mac! Den adressen var jeg stolt av. Me.com har jeg aldri giddet å bruke engang. Jeg har tenkt på at nå som Mobile.me er borte, ville det sikkert komme nye epostadresser, og det gjorde det altså. iCloud.com høres mye bedre ut, så det kommer jeg sikkert til å benytte meg av.

LCD

Hei

Eneste email som Apple har hatt som var brukbar i navnet var @mac.com om man sammenligner.
@me.com og @iCloud.com er tullette navn og sier ingen ting
Kan sammenlignes med logon til Telenor hvor du bør være i LSD rus for å skjønne at den har noe med tele og gjøre.

csharp

Jeg savner @mac.com-adressen min, siden den sa noe om hva jeg drev med, nemlig Mac!

kan du ikke bare bruke den fortsatt da? Min fungerer nå i hvertfall fremdeles, sammen med brukernavn@me.com.

iBoy

kan du ikke bare bruke den fortsatt da? Min fungerer nå i hvertfall fremdeles, sammen med brukernavn@me.com.
Jeg tror bare de som har hatt et uavbrutt abonnement på me.com kunne fortsette å bruke den gamle adressen. Jeg lot abonnementet mitt utløpe fordi jeg ikke var fornøyd med pushvarslingen til mail på iPhone (mail som ble lest på Mac-en var fortsatt ulest på iPhone). Etter at mailen igjen ble gratis, virket bare me.com. Jeg bruker fortsatt mac.com som kontonavn i iTunes.

Ludde83s bilde

Ludde83

Går det an å ta vekk de gamle e-post-kontonavnene til iTunes-kontoen? Når jeg registrerte meg så brukte jeg min gmail-konto. Jeg vil nå kun bruke @me.com-kontoen, men den kan jeg jo ikke registere inn, siden den allerede er registert. Og da får jeg ikke vekk gmail-kontoen.

ddybings bilde

ddybing

Samme her, bare med Hotmail. :-)

nils.js bilde

nils.j

Veldig klar melding, nike sko...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai