Tre nye Mac-reklamer fra Apple

Under gårsdagens åpningssermoni til OL i London, la Apple ut tre nye reklamefilmer. Apple har i det siste fokusert på iPhone og iPad i sine reklamefilmer og senest denne uka viste Apple en iPhone 4S-reklame med Martin Scorsese. Nå er det Macen sin tur.

Mayday

Labor Day

Disse reklamefilmene fokuserer ikke like mye på produkt som vi tidligere har sett Apples reklamer gjøre. Apple viser en «Apple Genius» (spesielle ansatte i Apple-butikker) som hjelper brukere i forskjellige morsomme situasjoner. Utrykket minner litt om Get A Mac-reklamene Apple kjørte for et par år siden.

Hva synes du?

SimonChens bilde

SimonChen

Likte alle:) Spesielt den "Basically" :D

Chiang Mai 1963s bilde

Chiang Mai 1963

Den førsre likte jeg veldig godt, den viser det jeg har sagt mange ganger: Man skal ikke fokusere på utseende på maskinen. Det er innholdet som gjør Mac så unik.

CMarker

Hehe, disse likte jeg :)

krsk0

Morsomme! Likte Basically og Mayday best :)

Arne Borgersens bilde

Arne Borgersen

Gøy! :D høhø

jcolsen

Syntes faktisk dem alle tre er helt forferdelige på nivå med billigprodukter. Er faktisk overrasket over at dette her kommer ifra Apple selv. Normalt sett så gjør dem ting veldig gjennomtenkt, men dette virker ikke gjennomtenkt i det heletatt, med mindre dem nå satser tungt på fjortiser og husmødre som målgruppe.

iPhone reklamen med Scorsese derimot er akkurat som forventet fra Apple.

admins bilde

admin

Enig, disse hadde ikke Apple-kvaliteten over seg. Synes de mangler fokus. iPhone-reklamene fokuserer på konkrete funksjoner i produktene og er vesentlig bedre laget.

Disse reklamene krever at du allerede kjenner produktene føler jeg. Folk som ikke har vært i en Apple Store skjønner ikke hva en Apple Genius er.

HenrikWLs bilde

HenrikWL

De to siste var morsomme, men det kunne like godt ha vært reklame for Dell eller hva som helst. De hadde ikke Apples "touch". Den første var totalt skivebom.

tiboine

Så det disse videoene forteller er at mac er så kompliserte at du trenger en apple-genius hele tiden?

Disse var jo helt forferdelige.

http://www.theverge.com/2012/7/28/3197951/apple-olympic-ads-genius-bar-embarass

LCD

Hei

"med mindre dem nå satser tungt på fjortiser og husmødre som målgruppe."

Tror du har helt rett i din påstand der!
....................
Vi som har vært med en god stund og har hatt Mac som arbeidsverktøy i flere tiår, har sett denne trenden fra Apple komme snikende inn de siste årene, som en nesten usynerlig hjernevask....
Man behøver ikke å gå lenger enn til Mountain Lion.....masse bling for "Kidza" og veldig lite nyttig for for de som bruker data som et arbeidsverktøy
Tiden da de proffe kjøpte maskiner og utstyr fra Apple og "rula" Mac miljøet er definitivt over.
Etter flere år med å strømlinjeforme Apple sin produksjon og redusere portføljen, har vedkommende person med det ansvaret.... til slutt har tatt over "sjefs" stolen
Så jeg tror ikke vi kan forvente flere enheter...kun mindre.

Tim Cook passet egentelig Stev Jobs perfekt i den tankegangen da han ble ansatt for mange år tilbake som "rydde" gutt med å tilpasse produksjon og portføljen til Apple for å heve den økonomiske vinsten
...Steve med sin minimaliske tankegang på design, men med stor brukeropplevelse
...Tim Cook med sin minimaliske tankegang på antall enheter og enkel produksjon for størst mulig økonomisk gevinst.
Desverre er ikke Steve her lengre, men kun mannen som reduserer ting for økonomisk vinning....... i sjefs stolen... med stor gled for aksjeiere, men kansje ikke like stor entusiasme fra mange grupper innen de proffe miljøer som ikke er med i den planen.
Dette er vel egentelig Apple i et nøtteskall, på både godt og ond, når man går fra en liten aktør til et ønske om å bli den største...da må man kansje bytte fokus og retning og forandre/fjerne noen produkter for å lykkes.
Da knuses det gjerne noen egg underveis.

AllFathers bilde

AllFather

Er det dummeste jeg har sett av reklamer på flere år.
Jeg ble fysiskt dårlig på vegne av både skuespillere og regisøren.

getor

Dette er ganske enkelt for platt og stupid. Kunne vært noe for Dell eller Acer...eller Microsoft. Dette er IKKE en Apple reklame!

Steve Jobs - hvor er du????!!!!!

AllFathers bilde

AllFather

4 fot under bakken?

getor

Åja...................

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai