Chrome oppdatert med Retina-støtte

Chrome oppdatert med Retina-støtteApples egen Safari har selvsagt hatt Retina-støtte helt siden Apple slapp den nye Retina MacBook Pro, men Google var også raskt ute med eksperimentell Retina-støtte i deres Canary-utgave av Chrome.

I går ble Retina-støtten endelig tilgjengelig i versjon 21 av Chrome - den offisielle utgaven til sluttbruker. Har du en Retina MacBook Pro og bruker Googles Chrome som nettleser bør du med andre ord oppgradere ASAP.

Apples nye Retina-skjerm på MacBook Pro krever at programvare som ikke benyter Apples standard måte å rendre tekst og bilder på blir oppdatert. Chrome er en av disse programmene og den populære nettleseren fra Google ble oppdatert i går kveld med støtte for nettop Retina.

Chrome oppdatert med Retina-støtte

I tillegg til Retina-støtten har Chrome også for første gang inkludert støtte for getUserMedia APIen som blir en del av HTML5-standarden og tillater at din nettleser får tilgang til mikrofon og webkamera uten at Flash er nødvendig.

Chrome oppdaterer seg normalt automatisk etter et par dager, men hvis du ikke kan vente er det bare å laste ned fra Google.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai