Harman Kardon Soundsticks er tilbake

Harmon Kardon Sound Stick III

Harman Kardon sine ikoniske Soundsticks ble introdusert i 2001 og er et av få produkter designet av Apples Jonathan Ive som ikke er produsert av Apple. Høyttalerene har omtrent blitt et ikon og har fått plass i MoMA (Museum of Modern Art) sin permanente utstilling. Nå er Harman sin høyttaler tilbake - denne gangen i trådløs versjon.

Harman Kardon sin høyttaler ble introdusert som et samarbeid mellom Apple og Harman Kardon i 2001 og produktet har beholdt sitt nå svært gjenkjennelige design i 11 år. Nå har Harmon Kardon gitt produktet en velfortjent oppdatering, men Jonathan Ive sitt design har de ikke rokket ved.

Harman Kardon Soundsticks III er i stor grad uforandret (hvorfor forandre en vinner?) og produktet har fortsatt 10 watt i hver høyttaler og 20 watt i subwooferen. Nyheten er derimot at Harman Kardon nå støtter Bluetooth og dermed lar deg streame musikk fra alle enheter som støtter Bluetooth Audio - inkludert iPhone og iPad.

Harman Kardon sine høyttalere blir dermed et mulig valg for deg som har en Mac, men også noen ganger ønsker å streame musikk fra en iPhone eller annen mobil med Bluetooth-støtte. Du kan fortsatt koble Soundstick III til Macen og få den gode lyden dette produktet alltid har levert direkte over kabel og uten å gå via Bluetooth.

Hvorfor Harman Kardon ikke har oppgradert med AirPlay på dette produktet som åpenbart er en bestselger blant Apple-brukere vites ikke, men Bluetooth støttes av flere produkter enn bare Apple sine.

Soundstick III koster $230 og vil være å finne i norske butikker som fører Harman Kardon i løpet av relativt kort tid. I mellomtiden kan du lese mer om Soundstick III hos Harman Kardon.

freddjohs bilde

freddjoh

Jeg ikke bare husker dem. Jeg har disse stående på og under skrivebordet nå. De er vel blitt rundt 10 år gamle nå, men funker som bare det fortsatt og står for lyden fra min iMac 2010 modell.
Kvalitet varer!!

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Aldri sett disse før (kule foresten :)), men det første jeg tenkte var at de ligenet på noe Apple kunne produsert mellom 2000 og 2004, og det kan man vel si stemte.

Synd de ikke sammarbeider med Harman Kardon når det gjelder earphones, som følger med iPhone :(

PS; det heter Harman Kardon med "a", ikke Harmon med "o" ;)

admins bilde

admin

Selvsagt er det med HarmAn med A ja - tabbe :) Fikset!

Arild Holtet

Har hatt dem til iMac G5, og brukt dem senere også. Liker designet veldig godt, og lyden er suveren i forhold til prisen. De står enda tilkoblet min iMac G5.

Lost

Har også hatt disse i mange år nå og funker som bare det. Nesten et "must" på et skrivebord sammen med iMac ;)

djhalleus bilde

djhalleu

Den egoistiske idioten Ive er vel grunnen til at du ikke kan ha to harddisker i Apple. Han har ødelagt og reddet Apple samtidig. Merkelig fyr.

Judas

Går fint å ha to harddiskar i ein mac, djhalleu!

The Saints bilde

The Saint

Nesten et "must" på et skrivebord sammen med iMac

Nesten?! Det er en must! ;) Har selv disse høytalerene og har vært stor fornøyd med dem i mange år.

Sounande

Siden Airplay var nevnt her. Går det ann å få airplay på disse høytalerne ved hjelp av Apple airport express?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai