Apple oppdaterer iCloud

Apple oppdaterer iCloud

I ly av iPhone 5-introduksjonen har Apple også gjort endringer på iCloud.com. Apple oppdaterte i natt tjensten og inkluderer nå påminnelser og merknader (notiser) i nettsiden på iCloud.

Disse to funksjonene sørger for at påminnelser og merknader er synkronisert på tvers av Mac og iOS-enheter og samtidig også er tilgjengelige i en nettleser fra hvilken som helst datamaskin.

Utviklere har lenge hatt tilgang til disse to funksjonene på iCloud-nettsiden, men funksjonen har først blitt sluppet til alle i natt. I tillegg til disse endringene har Apple også forbedret hastigheten til tjenesten og gjort noen mindre endringer i «Finn iPhone».

Apple bruker fortsatt Google Maps til å vise hvor din iPhone, iPad eller Mac befinner seg. Dette vil nok bli byttet ut med Apples egen karttjeneste som introduseres i iOS 6 etter hvert.

Tags:
svanos bilde

svano

Litt kjedelig at bare notater som blir lagt til etter denne oppdateringen blir synkronisert til nettsiden.. (sånn er det i hvert fall om en kun har iCloud på iPhone og kjører Snow Leopard på Macen). Reminders blir synkronisert som ventet helt tilbake til eldste oppføring derimot.

Osky94

Synd at ikke TextEdit og Preview ikke ble lagt til...

macintorsk

Faen, de har tatt bort remindersene fra kalenderen. Nå kan jeg ikke se remindersene samtidlig som jeg ser kalenderen. Noen som vet om det går an å få tilbake?

bellariss bilde

bellaris

Man får også varsling på samme måte som på iOS. Ny mail f. eks. :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai