Apple oppdaterer Apple TV til 5.1

Apple oppdaterer Apple TV til 5.1

Apple oppdaterte i kveld programvaren på andre og tredje generasjon av Apple TV. Oppdateringen gir blant annet Apple TVen tilgang til «Shared Photo Streams» som ble introdusert med iOS 6 i forrige uke.

Apple har jevnt og trutt oppdatert programvaren på den lille svarte Apple TVen og i kveld kom nok en oppdateringen. Denne gangen av den mindre sorten. Apple TV 5.1 inneholder en rekke mindre funksjoner og den største av de mindre endringer er støtte for «Shared Photo Streams». Du kan nå se bildene som blir delt med deg rett på TVen og du får også påminnelser om nytt innhold og kan se gjennom både bilder og medfølgende kommentarer.

I tillegg til dette har Apple også nå gjort det mulig å enkelt bytte iTunes-konto på Apple TVen i tilfelle du bruker den med flere forskjellige kontoer. Perfekt for de av oss som bruker Apple TVen med både norsk og amerikansk iTunes-konton, men hva med å også gi oss muligheten til å slå sammen disse Apple/iTunes/iCloud-kontoene snart Apple?

Apple har også gitt oss tre nye skjermsparere og muligheten til å flytte på ikonene på appsene på Apple TV ved å holde nede hjemknappen til de begynner å ryste - akkurat som på iOS. Støtten for undertekster og nettverks konfigurering skal også være forbedret.

Oppdateringen finner du i Apple TVens innstillinger.

Tags:
TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Venter med å oppdatere til folk bekrefter us konto enda fungerer

rstormo

Fikk et par feilmeldinger ved oppstart. Restartet gikk til innstillinger og hørte ikke mer til dem. :) netflix er operativ. Ikke tittet på iTunes, men får opp filmer og programmer som kan leies, kjøpes.

tc47

Smart, NinjaChriis, jeg var ikke like smart og har trykket på update... skal si ifra.

tc47

For meg funket alle previews av alt og har logget inn på US konto og er bare inne på US Store og alt er som før. Men har ikke trykket på rent på noe da, siden jeg ikke skal leie en film nå. Men alt er perfekt ellers.

Paperboy

Jeg får bare melding om at AppleTVen ikke klarer å logge seg på bildestrøm. Dere? Samme problem?

anderskk

Jeg får bare melding om at AppleTVen ikke klarer å logge seg på bildestrøm. Dere? Samme problem?

Jeg får det samme. Har forsøkt å nullstille alle innstillingene, men det hjalp ikke.

bhegnas bilde

bhegna

Jeg har problemer med å ha to kontoer. Når jeg legger inn nr 2 så droppes den amerikanske kontoen.

lm.flage

Jeg har en 1.gen AppleTV (den med160GB disk) med musikken min på. Vurderer å kjøpe den nye utgaven, og lurer på følgende: I 5.1-versjonen av OS-et, kan jeg streame fra AppleTV 1 til AppleTV 3? I så fall kan jeg "gjemme" den gamle, og bare ha den nye fremme?

Djick

Airplay fra mac til appletv virker mer ustabilt etter oppdatering, men alt relatert til bruk av amerikansk itunes-konto fungerer utmerket! Nå er det veldig lett å bytte mellom norsk og amerikansk konto.

Paperboy

Kommer fortsatt ikke inn på Bildestrøm. Noen fiks?

Shaman1981s bilde

Shaman1981

Det virker ikke å legge inn to kontoer så lenge disse kontoene ikke er for det samme landet. Ergo du kan ikke legge inn en norsk pg en amerikansk konto... Burde gjerne oppdatere artikkelen?

Javel75

Jeg sliter med favoritter funksjonaliteten under tv show ikke viser uspilte episoder lenger. Hvis jeg går inn på en tv-serie og den har uspilte episoder, så dukker det opp et varsel i favorittlista. Men det er borte neste gang jeg går inn. Dessuten så virker selve favoritt siden å ha blitt mye treigere med de to siste oppdateringene.

KBiPhones bilde

KBiPhone

Shaman: bare å bytte land under innstillingene det. Funker med begge deler her.

TheEdge24s bilde

TheEdge24

Tror ikke noe har nevnt muligheten for og bruke AirPlay FRA apple tv til andre høytalere?

tjodski

hva Skjedde med netflixen etter oppdateringen ? er bare borte.. noen som vet hvordan eg kan få den tilbake?

bhegnas bilde

bhegna

Min er ikke borte...

SSwasand

Ser at jeg må legg på tekst på hver film. Finnes det triks for å legge på "permanent" norsk tekst?

KBiPhones bilde

KBiPhone

Gå inn på netflix.no gjennom nettleseren din. - logg på - Din konto - Språkinnstillinger. Velg Norsk bokmål. Ser ut til at det gjorde susen for min del. Kommer automatisk tekst på alt for min del nå.

martin.alvaers bilde

martin.alvaer

Hei.

Dette må være den verste oppdateringen noen sinne. Jeg har gått fra et nærmest perfekt produkt, til et produkt der jeg ikke kan streame lenger fra iTunes. Før buffret den kjempefort, men nå skjer det ingenting. Jeg har nå nullstilt den og satt den opp på nytt, og ingen endring.

Er det noen andre som opplever dette?

Martin

KBiPhones bilde

KBiPhone

Funker fint som bare det her... Ta en restart av alt, maskin, ATV og ruter. :-)

jaknudsens bilde

jaknudsen

Noen som vet om det har kommet jailbreak til ATV2 for 5.1?

olah

Min ATV døde etter denne oppdateringen. Den hvite LED-lampen blinker og blinker, men får bare opp et bilde av at jeg må koble til ATV til MAcen via mikro USB. Noen som opplever det samme? Hva gjør jeg?

ola høyer

ottarforsberg

Jeg opplevde dette for noen måneder siden (muligens etter forrige oppdatering). Da gjorde jeg som på bildet: Koblet ATV til PCen (dette var før jeg fikk Mac) med mikro-USB. ATV dukket opp i iTunes og derfra kunne jeg velge "Gjenopprett". Etter dette ble den helt fin igjen.

olah

Jeg opplevde dette for noen måneder siden (muligens etter forrige oppdatering). Da gjorde jeg som på bildet: Koblet ATV til PCen (dette var før jeg fikk Mac) med mikro-USB. ATV dukket opp i iTunes og derfra kunne jeg velge "Gjenopprett". Etter dette ble den helt fin igjen.

Jeg tok til fornuft og gjorde det samme idag. Det funket som bare det, så nå er alt fint igjen. Takk for gode råd.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai