MacHeist 4 kommer snart og imens kan du samle gratis programvare

MacHeist 4 kommer snart og imens kan du samle gratis programvare

De som har brukt Apple sine maskiner en stund har sikkert hørt om MacHeist som fram til nå har hatt tre store bundles og to minibundles (en bundle er en samling av programvare som selges samlet til en rabattert pris i en begrenset periode) siden de startet i desember 2006. Macheist har nå startet opp "oppvarmingen" til deres neste bundle, MacHeist 4, som vil bli tilgjengelig i nærmeste fremtid.

Ved siden av å holde en høy standard på programvaren som selges i bundlen deres gir de også 25% av inntektene til veldedige formål. Hittil har dette blitt $1.550.000 ($200.000 i 2006, $550.000 i 2007 og $850.000 i 2009).

Noe av det som har gjort MacHeist populært er måten de har markedsført seg selv på i forkant av selve salget. Dette foregår ved hjelp av forskjellige oppgaver og hodebry med varierende vansklighetsgrad. Ved å løse oppgavene får agentene (som brukerne kalles) tilgang på forskjellig Mac programvare som varierer i verdi fra ca. $5-$40. Disse programmene kan man deretter laste ned ved å logge inn på MacHeist sine nettsider, Macheist.com. Man tjener også coins, en slags form for valuta, som vil gi agenten et avslag på hovedbundlen når den kommer i salg.

I år har MacHeist startet det hele ved å lansere forskjellige apper til iOS (det finnes en egen versjon for iPhone og iPad) siden 12. september (den nyeste, mission 2 ble lansert natt til torsdag). Søker du på Macheist på App Store får du nå opp seks apper:

Hvor lenge det er til selve bundlen blir lansert er usikkert, men det er sannsynlig at appene vil bli fjernet fra App Store når dette skjer, så om du ønker å få tak i programmene kan det være lurt å ikke vente for lenge. Kanskje dette kan være noe å bruke helgen på?

Kilde: Wikipedia og Macheist.com

Tags:

EmmernMe

"imens". *frysninger*

Limbolama

http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=Imens&bokmaal=+&ordbok=bokmaal

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai